Speltips Jon Jones vs St.Preux

Sport: Boxning
Spelstopp: 2016-04-24 06:00
Land:
Liga: Liga
Odds: 2.08
Speltips: Fighter vinna KO,TKO,DQ
Spela på Speltips Jon Jones vs St.Preux
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Fighter vinna KO,TKO,DQ
Vi tänker publicera vårt första UFC tips och det är såklart Jon Jones som gör comeback som står för spelet. Att Jon Jones vinner ger 1.15 och det är ju för dåligt. Det känns som att han är ny person som kommer vilja gå in i Oktagonen med full fokus och kommer mangla stackars St.Preux. Egentligen skulle han mött Cormier men Cormier skadades och istället blev det St. Preux. Efter den här matchen kommer St.Preux va otroligt rik och jag tror att han egentligen går denna match mest för pengarnas skull för han möter Jones som är en av världens bästa fighters.

Är en titel match och St.Preux är en bra fighter men Jon jones som endast förlorat 1 match i sin karriär tror jag kommer slakta St.Preux.

Spelet är Någon fighter att vinna genom KO,TKO,DQ vilket betyder att vi vinner om någon fighter knockar den andra, om domaren avbryter matchen eller om läkaren avbryter matchen. Matchen består av 5 ronder. Vi förlorar om det blir submission eller om matchen går till domslut alltså alla 5 ronderna.

Känns som att det är Jon Jones som kommer knocka St.Preux men detta är UFC och ett misstag kan kosta så mycket i Heavyweight och St.Preux har bra slag. Anledningen att jag väljer att spela någon spelare att vinna på KO,TKO;DQ är att Jon Jones att vinna genom KO,TKO,DQ ger 2.38 och då tycker vi värdet finns i någon fighter att vinna istället.

Speltips någon fighter att vinna genom KO,TKO,DQ 2.08 insats 7/10 Units

Kolla in oss på Facebook spelochbetting eller vår hemsida
Spela på Jon Jones vs St.Preux hos Unibet
spelbetting - 23 April 2016 - 21:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: