Speltips

Speltips Minnesota Wild - Dallas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-24 21:00 Spela här

Speltips Minnesota Wild - Dallas Stars
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.09 Speltips: U 5.0 mål
2016-04-24 21:00 Minnesota Wild - Dallas Stars U 5.0 mål 2.09 hockeystick

Minnesota Wild - Dallas Stars

Goalies: Dubnyk (probable) vs Lehtonen (probable)

OBS! Spelstopp 21:00

Minnesota har skapat liv i matchserien mot storfavoriterna Dallas Stars. Klarar man att pressa det toppseedade Stars till en sjunde och avgörande match?

Minnesota Wild gick in i den här slutspelsserien som stora underdogs och frågan var om Stars skulle klara favorittrycket och köra över Wild som tog sig som sista lag in i slutspelet. Stars inledde de två första matcherna starkt på hemmais där man vann klart med 4-0 i Game 1 för att sedan vinna en tajt match med 2-1 under Game 2. Wild reducerade serien i Game 3 efter att man vände ett 0-2 underläge till seger 5-3. När sedan Stars lyckades vinna Game 4 i Minnesota trodde de flesta att Stars skulle stänga serien senast men Wild kämpade sig tillbaka och veteranen Mikko Koivu agerade matchhjälte med sin sena kvittering och sedan GWG i OT till 5-4. Wild bröt därmed Stars 8 matcher långa vinstsvit på hemmais.

Nu väntar Game 6 hemma i Minnesota och jag som hyllat laget hela säsongen tror man kan skrapa fram en Game 7 i denna serie. Wild har spelat en del tokiga matcher mot Stars och man har visserligen kommit undan med vinsten senast (5-4) och vinsten i Game 3 (5-3). Dock som jag ser det så är Stars ett lag som älskar snabb och svängig hockey då man besitter spelare som älskar hastigt spel. När nu Wild fått chansen att komma tillbaka i serien tror jag man måste spela lite taktiskt i natt och inte ge Stars för många turnovers som skapa så kallade odd man rushes då jag anser att Stars är ett av ligans bästa lag i dessa lägen.

Kari Lehtonen förväntas vara tillbaka i mål efter att A.Niemi fått chansen de två senaste matcherna där han bland annat inte spelade speciellt bra i Game 5 senast. Dubnyk har inte heller hållit måttet han var i förra säsongen och det är upp till honom att höja sig om man ska kunna pressa fram Game 7.

Jag tror vi helt enkelt får en tajt och tillknäppt match tillskillnad från senast. Wild behöver spela smart och jag litar på att man klarar det. Därför spelar jag

Minnesota Wild - Dallas Stars U5.0 mål @ 2.09 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 3-1 Wild?


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 24 April, 2016, 10:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
AK5092 - 2016-04-24 14:09:33

Vrf inte Lira Minnesota ML eller rak till högre odds?