Speltips Fiorentina - Juventus

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-27 14:00
Land:
Liga:
Odds: 1,72
Tips: 1X
MATCHEN SPELAS: 2016-04-24 - kl. 20.45

RESULTAT: FÖRLUST @ 1-2 (en straffmiss och en nick i ribban för Fiorentina i slutet av matchen)

Jag är tvungen att hålla motiveringen väldigt kort på grund av tidsbrist. Det som dock är säkert är att Juventus inte tar tre poäng idag även om deras form säger emot det jag precis har skrivit. Jag tror det på grund av att jag vet att Serie A nu kommer in i ett skede där ligan ska bli spännande och på så sätt generera ett ännu större intresse än i nuläget. Något som minst sagt behövs med tanke på Juventus dominans i ligan de senaste säsongerna.

Med andra ord menar jag mig på att Fiorentina har ett speciellt ärende att utföra i den här matchen. Och det är som sagt att klara av att ta poäng från ett i nuläget felfritt Juventus. Man kommer att göra detta trots att statistiken och allt annat talar emot att man gör det. Hemligheten bakom att man kommer att klara av att uträtta det här ärendet ligger i den hemliga boxen som Fiorentina har mottagit inför det här mötet. En hemlig box som i sin tur innehåller något som kommer att få fotbollen i det här mötet att studsa Fiorentinas väg. Sanna mina ord!

Matchbilden kan bli som sådan att Juventus tar ledningen innan Fiorentina släpper lös det O:et som befinner sig i den hemliga boxen. Men egentligen så hoppas jag på att Fiorentina kommer ut och kör över Juventus direkt.

Jag går ALL in på 1X i detta möte och jag hoppas att ni hänger på. När den här reken väl är inne är det match nio av nio som går in. Jag har kort sagt aldrig rekat fel.
Spela på Fiorentina - Juventus hos Svenska Spel
Spela nu
borttagen1536 - 27 April 2016 - 15:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
StefanL - 2016-04-24 20:22

Är det trean som har talat?
För visst hette den "trean"?

DENNISS - 2016-04-24 20:01

jag lirar 1x men vilka är med på det ? Fiorentina och Juventus eller domaren också? hela ligan?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: