Speltips Verona - Milan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-25 17:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1.65
Speltips: 2
Spela på Speltips Verona - Milan
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Nu börjar det dra ihop sig mot slutet och nu är det bara 4 omgångar kvar att spela, Milan som är ur räcket att nå champions league plats har fortfaranade en chans att nå spel för europa.

Milan måste bara vinna idag om man fortfarande ska ha en chans att nå europa, med tanke på att sassaoulo vann igår så lär man vara taggade och hungriga idag, och man ska väl kunna ha en bra chans mot ett svagt Verona som till 99 % redan åkt ut Serie A.

Tror motiveringen har en stor betydelse denna match, Milan har ett par avbräck bla. Balotelli, Alex, Bertolacci, sin viktiga mittpjäs Bonaventura och sen är även Niang skadade sen långt tillbaka.

Verona kommer till spel utan Samuel Souprayen som varit en viktig back för laget denna säsong, Luca Toni , Viviani och Filip Helander missar också matchen varav alla spelare mer eller mindre är ordinarie spelare i startelvan.

Verona har haft svårt under en period att hitta målet och med Toni på skadelistan så tror jag man får de svårt, med tanke på Verona sits så tycker jag att oddset 1.65 på Milan borta som har mycket mer att spela för är klockrent på Betsafe


Är för övrigt ny här på sidan men kommer förhoppningsvis att lägga upp något varje dag så håll utkik!

Spela hårt men säkert
Spela på Verona - Milan hos Betsafe
Zansole - 25 April 2016 - 13:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: