Speltips

Speltips St Louis Blues - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-26 02:30 Spela här

Speltips St Louis Blues - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.00 Speltips: Hawks ML
2016-04-26 02:30 St Louis Blues - Chicago Blackhawks Hawks ML 2.00 hockeystick

St Louis Blues - Chicago Blackhawks

Goalies: Elliot (confirmed) vs Crawford (probable)

Wow! Chicago Blackhawks har gjort det igen och i natt väntar en helt avgörande Game 7 mellan de två tunga rivalerna!

Chicago Blackhawks visade i slutet av säsongen upp en fantastisk form och man gick in i matchserien mot St Louis Blues med god känsla. Blues visade dock noll respekt och lyckades trots spelmässigt underläge rycka åt sig en 3-1 ledning i matchserien. Denna ledning som man haft tidigare mot samma Hawks som dock lyckats komma tillbaka och vinna tidigare serien.

Hawks var efter Game 4 mer eller mindre uträknat då ett 1-3 underläge är tufft för samtliga lag i ligan och vänta. Nu har Hawks gjort det igen och man har kommit tillbaka igen och tagit matchserien till en Game 7.

Game 6 var en riktig rysare och där Hawks vände ett 1-3 underläge. Hawks gjorde ingen bra första period och trots att man tog ledningen gjorde Blues 3 snabba mål innan första perioden var över. Ett underläge som såg hopplöst ut. Hawks visade i andra perioden upp vilket vinnarlag man är då man fullständigt körde över Blues i andra perioden. 3 raka mål och man hade vänt matchen. Hawks avslutade sedan med att göra både 5-3 och sedan 6-3 i öppen kasse och lyckades allså vinna efter 5 raka mål.

Inför nattens match ser jag det som helt vidöppet MEN att Hawks bör ha mentalt överläge mot Blues. Man körde över de senast och faktum att Blues tappat liknande ledningar i matchserien vs Hawks förr bör spöka i deras huvuden. Hawks spelar visserligen borta, men jag ser det inte som något negativt. Blues har pressen på sig att stänga serien. Jag trivs därför väldigt bra med Hawks som underdogs och spelar därför

Chicago Blackhawks ML @ 2.00 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 25 April, 2016, 18:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!