Speltips Elias - Mathieu

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-26 16:00
Land: Portugal
Liga: ATP Estoril
Odds: 1,88
Tips: Mathieu
Det är inte alltför ofta som jag går emot hemmaspelare men det här måste ändå vara en riktigt bra läge. Portugisen Gastao Elias har fått ett WC till hemmaturneringen i Estoril, men tillåt mig att tvivla på att han kommer orka prestera.

Jag menar, han vann en Challenger i Italien så sent som i söndags. Två dagar senare är det ny match hemma i Portugal och här flyttas inga matcher, denna spelas idag kl. 16.00. Med andra ord, extremt lite tid för Elias att förbereda sig.

Ja, men han är ju sjukt formstark säger ni? Nej, alltså, det tror jag verkligen inte. Den här Challengertiteln var ovanligt enkel. Han behövde inte slå en enda spelare rankad innanför topp 200. Det finns mängder av futureturneringar som är svårare att vinna... och det var knappast så att han sopade banan med grabbarna i Italien:

• Setförlust mot Bachinger som gjorde comeback i den här turneringen efter typ 8-9 månaders skadefrånvaro.

• Tappat set mot Pedro Sousa (7-5 i skiljeset) - samma Pedro Sousa som fick storstryk av Leonardo Mayer i första omgången av Estoril.

• Vinst i tiebreak i skiljeset mot Hans Podlipnik-Castillo. Hmm.. jag vet inte. Inte så där jättestarkt mot en spelare som har svårt att etablera sig på CH-touren.

• Sen tappade han set i finalen också...

Så jag menar, är länge han inte är någon supermaskin måste han få problem mot Mathieu i första omgången. Elias har alltså varit i Italien och spelat i tre veckor nu. På dessa tre veckor har det inte blivit mindre än tolv matcher och 32 set. Det är VÄLDIGT mycket. Lägg till en resa på det så förstår ni att han måste vara slutkörd.
Sen är det ingen duvunge på andra sidan nätet. Mathieu är klart kapabel på grus och har, till skillnad från dagens motståndare, bara spelat fyra matcher på tre veckor.

Och dessutom är fransmannen en bättre tennisspelare, nu också utvilad om än en smula formsvag. Men så länge han är i dugligt skick så måste han bara vinna denna.

...en sista sak bara. Mathieu har 3-0 i set på portugisen. Samtliga matcher har spelats på grus och samtliga har han vunnit i raka set.

Finns till 1,88 hos NordicBet
Spela på Elias - Mathieu hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 25 April 2016 - 23:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Greenfuzz - 2016-04-26 13:08

Inne på samma spår som dig här, rygg!

DENNISS - 2016-04-26 13:03

Mathieu är väl inte i sin prime time längre men det här borde han nog vinna kapacitets mässigt är det inget snack om saken vem som är bästa spelaren

Acery86 - 2016-04-26 10:25

rygg

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: