00:30 - Copa Libertadores (slutspel)

Huracan - Atl. Nacional

Huracan 1X @1,62
Insats: 3 U

Ö9 Hörnor @1,90
Insats: 2 U

Huracan FT 5 @2,20
Insats: 1 U

Huracan FT 7 @3,75
Insats: 0,5 U

Kommentar: Första mötet av två där jag tror på en jämn match med ställningskamp där det laget med större mod kommer gå hem med ett bra resultat i bagaget inför den andra och avgörande matchen.
Huracan kommer nog vara spelförande och försöka få in bollar i djupled bakom Atl. Nacionals försvar på Abila som är en ytterst bra boxspelare medan då bortalaget kommer ligga lite lågt och kontra sig fram till möjligheter.
Gillar oddset på dubbelchansen och synar det med en skaplig insats.
Hörn-spelet tror jag också på då bägge lagen har ett kantspel med fart och frenesi som kan mycket väl spräcka denna linan med enkelhet.


-

02:45 - Copa Libertadores (Slutspel)

Dep. Tachira - U.N.A.M

Ö2,5 @2,25
Insats: 3 U

U.N.A.M & BLGM @5,25 ( Unibet )
Insats: 1 U

Kommentar: Mexikanerna tillika bortalaget tog sig förbi gruppspelet relativt enkelt med 5 av 6 segrar där förlusten kom mot samma lag som inatt då man ställde över upp till 7 startspelare och sedan när det väl gällde tog man sig an uppgiften på sin hemmaplan med ett ordinarie lag så blev det 4-1.
Inatt gäller det att vara med från början för båda lagen där favoritskapet ligger på bortalaget med all rätt. Jag tror dem kommer att föra matchen och gör minst ett mål. Laget ifrån Venezuela vill inte vika ner sig och petar in en boll. Tror starkt därmed på ett överspel och därför har jag synat det medan det andra spelet är mera ett med känsla.

This is the stats tab
This is the post tip