Speltips

Speltips Atlético Madrid - Bayern München

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-27 20:45 Spela här

Speltips Atlético Madrid - Bayern München
Land: Spanien Liga: Champions League
Odds: 1,75 Speltips: Ö 1,75
2016-04-27 20:45 Atlético Madrid - Bayern München Ö 1,75 1,75 3quartistan

Över 1,75 mål (halv vinst vid 2 mål) till 1,75 spelas hos Pinnacle Sports (3/5) units.
bet365 har samma spel till 1,70.

Atlético må ha kanske värdens bästa defensiv men när Bayern spelar och linan är såpass låg kan jag inte låta bli överspelet. Om Bayern gör mål i matchen så kommer Atlético vara tvungna att trycka på framåt och jag anser att chanserna är stora att tyskarna ska få in minst en boll bakom Oblak. Priser runt 1,40 finns till att Bayern ska göra mål i matchen och det säger det mesta.

Atlético har som sagt en väldigt solid defensiv, men ikväll kommer man att få klara sig utan Diego Godín som kanske är världens bästa mittback för tillfället? Hur som helt ett väldigt tungt avbräck för spanjorerna.

Det är två lag med helt olika spelstilar som kommer till Vicente Calderón ikväll. Bayern är Atléticos raka motsats och det är därför till viss del som överspelet lockar. När Bayern fick inleda på bortaplan mot Juventus i åttondelsfinalen så var det inga tvivel om att Pep la stor vikt runt bortamålen. Juve likt Atlético har en väldigt stark defensiv men det fanns noll respekt för det hos Pep. Bayern gick all in från start och gjorde två mål efter en knapp timme spelad. Jag vet inte om vi får se något liknande ikväll, men jag är övertygad om att Pep vill ha minst ett bortamål med sig inför returen.

Atlético skador: Godin (KEY), Tiago
Bayern skador: Badstuber, Robben (KEY)

Trots Atléticos fina defensiv så finns det även en offensiv spelare som tillhör den absoluta toppen som kan göra skillnad i dessa typer av matcher, Antoine Griezmann. Det är bara att blicka tillbaka till kvartsfinalen mot Barcelona..
Bayerns offensiva kraft behöver inte någon närmare presentation, Robben saknas vilket är ett avbräck men det finns fullt goda ersättare!

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

3quartistan - 27 April, 2016, 14:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2016-04-27 16:18:46

Jag tror att det blir målsnålt…..max ett mål.