Speltips

Speltips Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-29 02:00 Spela här

Speltips Washington Capitals - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.862 Speltips: Caps Ö2.5 mål
2016-04-29 02:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins Caps Ö2.5 mål 1.862 hockeystick

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

Goalies: Holtby (probable) vs Murray (probable)

Äntligen är dagen här! Omgång 2 i Stanley Cup mellan de två bästa lagen i serien för tillfället. President Trophy-vinnarna Washington Capitals mot kanske det formstarkaste laget i ligan Pittsburgh Penguins!

Inte nog att denna matchup är stekhet, men vi har även den klassiska duellen mellan Sidney Crosby och Alex Ovechkin. Frågan är vilken av de som tar sig vidare till Conference Final!

Washington Capitals klarade av Philadelphia Flyers relativt kontrollerat med 4-2 i matcher. Caps som hade en stabil 3-0 ledning i serien såg ut och svepa ut Flyers i 4 raka matcher, men Flyers gav inte upp. Efter att man spelat Game 4 hemma på ett bra sätt reducerade man och med turen på sin sida lyckades man även sno åt sig Game 5 borta i Washington efter att ha varit totalt utspelade. Caps drog dock igen påsen när man 1-0 besegrade Flyers i Game 6 efter att man stundtals varit pressat. Man klarade bland annat av en 2 min lång 5 mot 3 vilket blev en avgörande faktor hur matchen utvecklades i mina ögon.

Pittsburgh Penguins har verkligen ryckt upp sig denna säsong och man spelar som ett vinnande lag. NY Rangers väntade i första omgången, ett lag som skickat ut Pens de senaste säsongerna. Penguins hade dessutom skadebeskymmer med M-A Fleury, men ersättaren Matt Murray har varit fenomenal. Som rookie har han gått 9-2-1 den här säsongen med ett GAA på 2.00. Penguins klarade av Ranger med klara 4-1 den här gången och fick sin revansch. Phil Kessel har växt under slutspelet och kanske kan han vara den sniper som man förväntades av honom när han värvades.

Som sagt ett oerhört tungt möte denna serie och jag tycker det känns vidöppet. Caps får ses som favoriter pga av sitt jämna och högkvalitativa spela hela säsongen, men Penguins offensiv är inte att underskatta. Jag kommer kika på Caps Ö2.5 mål här då det först och främst ger bättre odds än moneyline, samt att Penguins har ett såpass slagkraftig lag i bra form där man skulle kunna klara av att pressa in 3 puckar bakom Holtby.

Nattens spel blir alltså

Washington Capitals Ö 2.5 mål @ 1.862 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 28 April, 2016, 17:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
junkies - 2016-04-28 20:05:31

Efter din rek blir mitt spel caps under 2.5 mål, tack för pengarna :)