Speltips: Kohlschreiber - Del Potro

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-29 17:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Munchen
Odds: 1,67
Tips: Kohlschreiber
Del Potro är som alla ser en stor skugga av sitt gamla jag. Jag rekade emot honom i förra matchen (+4) på Struff och då var tysken så fruktansvärt dålig under stora delar av matchen men lyckades ändå pusha det spelet. Man ser hur sjukt svag Del Potro är på sin backhandsida, Struff klarade inte av att utnyttja argentinarens dåliga slicar, men jag tvivlar inte en sekund på att Kohlschreiber löser det bättre.

Under Del Potros storhetstid bollade han gris med Kohli, det kan jag lova att han inte gör i den här matchen.

Tysken är ju dessutom den spelare på ATP-touren som höjer sig mest på hemmaplan. Han samlar otroligt mycket poäng inom Tysklands gränser och man måste även betrakta honom som formstark - semifinal i Barcelona och en klart godkänd match mot Wawrinka i Monte Carlo.

Del Potro har nu gjort två rätt mediokra insatser. Han blev breakad fem gånger mot Struff i förra omgången och två gånger mot Dustin Brown. Det bådar inte gott inför kvartsfinalen.

Hittills har argentinaren fått stryk i raka set mot allt ordentligt motstånd. Eller, visst, han har skagit Chardy som vid tidpunkten var iskall. Men i övrigt raka set mot Querrey och Berdych.... och nu är det dessutom grus och han ser ju onekligen lite rostig ut på det här underlaget.

Kohlschreiber spelar med rätt mycket toppspin och Del Potro i dagsläget är väldigt känslig mot höga bollar på sin backhand... det vill jag lova att tysken kommer att utnyttja.

Alltså, Kohlchreiber måste bara vara numret för stort för Del Potro just nu. Jag menar, hemmaplan, form, spelstyrka (i dagsläget)....allt tyder på att Kohlschreiber vinner den här matchen... det enda som gnager är att argentinaren har 6-0 inbördes - som såklart är galet missvisande i dagsläget.

Till 1,67 tycker jag att Kohlschreiber är ett bra spel. Tror han vinner 2 av 3 med dagens förutsättningar.
  Kohlschreiber - Del Potro
Spela på Speltips Kohlschreiber - Del Potro
Poldan - 28 April 2016 - 21:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tennisguden - 2016-04-29 15:23

Det är ett bra spel men som Dennis sa, man kan inte räkna bort han. Det bästa känns att vänta in livespelet och se hur det börjar. Man vet aldrig om delpo börjat veva bh och som sagt han blir bättre för varje match.

Men man kanske inte ska hypa gör mycket kohlet tar förmodligen den här borde vara sugen på att sänka delpo också .

DENNISS - 2016-04-28 23:03

det som talar emot Kohlschreiber är ju att han är svag mentalt annars bör han ha en bra chans och han ska va favorit men man kan ju inte räkna bort Del Potro helt även om han troligen är för vek fysiskt i dagsläget ju fler matcher han får i kroppen desto bättre kommer
han att bli om han får va skadefri

Sorkfan - 2016-04-28 21:46

Rygg!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:20  Boul/Lave - Baci/Picco
Bordtennis - Challenger tour - Bou/Lav hcp -1.5
1.90
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming