Speltips Hammarby-GIF Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-01 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: Ö2,5
Över 2,5 i Bajen-GIF Sundsvall. Spelas på torsdagskvällen.

Bajen har Johan Persson och Lars Sätra avstängda, vilket innebär ommöbleringar på centralt defensivt mittfält och i backlinjen. Lägg till att man fortfarande verkar snurra med Torsteinbö i backlinjen, en norrman som inte direkt har försvar som sin starkaste gren. Samma startelva fyra matcher i rad, men nu blir det alltså ommöbleringar.

Offensivt ser Bajen ändå okej ut, skapade en del mot Peking och även i tidigare matcher. Har hittat ett sätt att omvandla spelövertag till målchanser och mål. Tunga i motståndarnas straffområde med Israelsson och co. Fyller på med mkt folk. Hemma på tele 2 brukar det vara fullt ös från start.

Bajen har gått ö2,5 i 4/6 hittills. Övriga matcherna har slutat 1-1 (Östersund och J Södra på hemmaplan). Båda dessa borde (ÖFK-matchen) och kunde (J Södra-matchen) definitivt ha gått ö2,5.

Giffarna har 3/6 över hittills, men har varit inblandade i en del sevärda matcher. Att exempelvis Häckenmatchen (seger 1-0) inte innehöll fler mål är ett mysterium. Även premiären mot AIK (1-1) kunde mkt väl ha klarat en 2,5-lina. Skapar och släpper till en hel del målchanser i varje match.

Giffarna är ett lag som bjuder upp till spel vart de än kommer, det passar Bajen bra. Har själva dessutom ett vasst anfallspar och en hel del snabbhet, vilket Hammarbys backlinje har problem med stundtals.

Truppen till Bajenmatchen:

Lloyd Saxton, Eric Björkander, Ràºnar Már Sigurjà³nsson, Kristinn Steindà³rsson, Lars Krogh Gerson, Sebastian Rajalakso, Shpetim Hasani, Pa Amat Dibba, Marcus Danielsson, Tommy Naurin, Smajl Suljevic, Eric Larsson, Stefan Silva, Erik Granat, Noah Sonko Sundberg, Johan Eklund, Robin Tranberg, Robbin Sellin, Peter Wilson
Återkommer med mer info närmare matchstart.

Gillar matchupen här. Bajen har inte hållit nollan än i årets allsvenska och framåt finns det rätt många hot numera. Giffarna är absolut inte ofarliga heller. Två lag som känns skarpare framåt än bakåt.

3-1 Bajen? Eller 2-1 Sundsvall?
Spela på Hammarby-GIF Sundsvall hos Unibet
Spela nu
Polsater - 30 April 2016 - 18:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
nektergalen - 2016-05-01 01:56

Är inte blgm bättre då? Samma odds och 1-1 känns rimligare än 3-0 åt nåt håll

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: