Jag spelar 2-0 i set för Fognini och vinst för Thiem mot Dodig

Fognini-kovalik

Jag va inne på att Fognini skulle komma in med dålig inställning i den här turneringen men han har gjort det rätt bra och vinner han här måste han ses som en stor kandidat att vinna hela turneringen han har slagit Marterer och Kukushkin i två raka set och den här matchen får även ses som en drömlotting mot Kovalik som är rankad en bra bit över 100 strecket och mest håller till på Challenger touren.

Fognini ska va given favorit och jag blir överraskad om han inte vinner detta i två raka set Kovalik är en spelare han bara ska köra över om han inte tappar det mentalt det händer ibland med Fognini men har han tagit sig så här långt ser jag ingen anledning att han inte ska se chansen att gå djupt i turneringen med den här drömlottningen han fått.

Thiem-Dodig

Jag vet inte vad Dodig ska hitta på för att slå Thiem som har spelat mycket bra grus tennis de senaste veckorna hans match mot Nadal i Monte Carlo va helt klart den bästa grus matchen som spelats i år när han pressade Nadal i två hårda set det räckte inte hela vägen men han svarade för en mycket bra insats mot Rafa.
Thiem rankad 15 är ju i sällskap med Kyrgios de två yngre spelare som är under störst utveckling man får kanske även räkna in Zverev i det sällskapet även om har en bit kvar att matcha deras nivå.

Dodig gör det jämt och bra men han är ju ngen större hjälte på grus han har fått med sig några matcher nu på grus och han slog Belluci något oväntat här i andra omgången även om det inte va en jätte skräll.

Thiem har etablerat sig som en toppspelare rankad på 15 plats i nuläget men jag kommer inte va förvånad om han är en topp 10 spelare snart, Thiem har ett mycket effektivt spel på underlaget bra serve gör få misstag och bjuder inte på något han slår ju även vinnare från både forehand och backhand sidan och behärskar det mesta på banan.
Jag tror inte Dodig har en chans mot Thiem i den form han är i nu det skiljer helt enkelt för mycket spelmässigt , jag gissar på 2-0 i set till Thiem.

This is the stats tab
This is the post tip