Speltips: Jonas Leandersson VS à˜ystein Kvaal à˜sterbà¸

Sport: Annat
Spelstopp: 2016-05-01 09:30
Land: Polen
Liga: Världscupen Orientering
Odds: 1.45
Tips: Jonas Leandersson
Nu drar vi igång igen, försäsongen har passerat och Swedish League har redan hunnit halvvägs. Under första helgen i Brösarp var det uttagningar till EM, vissa fick kämpa för platserna och andra var redan klara och kunde välja att prioritera bort den helgen som bjöd på en 18.2 km slitsam långdistans.

Helg nr 2 senast gick av stapeln i Göteborg och med otroligt tuff kupering och gröna, hårdskurna sluttningar blev segrartiderna otroligt långa.

Men nu äntligen är det dags för första världscuphelgen 2016 och det bär av mot Wroclaw i Polen. Schema:
Lördag: Medeldistans
Söndag: Sprintkval och sprintfinal
Måndag: Sprintstafett

Jag har ännu inte fastnat för något medeldistans odds men det kan komma senare. Vad jag däremot fastnade för var oddset på vår VM löpare Jonas Leandersson mot Norrmannen à˜ystein Kvaal à˜sterbà¸. Själv blev jag förvånad över att dessa herrar ens stod i H2H mot varandra och allt över 1.25 i odds får ses som en fin byggsten för helgens betting. Själv har jag investerat i ett singelspel på 1.45 då jag tror Jonas klarar detta.

Löparna i jämförelse:

Jonas vann VM i sprint förra året och är vårt hemmahopp även i år, han har även vunnit EM två år i rad och är bra på att prioritera tävlingar, stod över både tuffa loppen nere i Brösarp och i Gbg med fokus på denna helg. En bra vinterträning och han verkar vara i form.

à˜ystein Kvaal à˜sterbภär norsk landslagsmeriterad löpare 35 år gammal och löper sedan flera år tillbaka för Lidingö, han är en bra stafettlöpare men i jämförelse med jonas så är han inte sistasträckslöparen i laget. Han är en okey sprintlöpare men med en 4e plats på VM 2010 som främsta resultat har han haft svårt att få till resultat på senare år. Förra helgen var det norska uttagningar och som vi tidigare vet så är inte sprint Norges bästa gren. à˜ystein blev 6a bland norrmännen vilket jag inte blev så imponerad av.

Jonas ska hålla en högre standard än à˜ystein och sprinten i helgen blir ca 14.30 min lång och nästan platt. Inge extrema tekniska partier och detta tror jag gynnar Jonas löpstyrka.

1.45 är taget!

Andra roliga spel är:
Yannick vinnare @10.00
Leandersson vinnare @8.00

Allt kan hända i orientering, rygga på egen risk och som vanligt kommentera gärna här nedanför! 😊 Vi får se om jag hittar några fler lockande odds senare. / Reken
  Jonas Leandersson VS à˜ystein Kvaal à˜sterbà¸
Spela på Speltips Jonas Leandersson VS à˜ystein Kvaal à˜sterbà¸
REken - 29 April 2016 - 14:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
beloki - 2016-04-30 23:08

Har också spelat JL-ökö med hög insats. I övrigt har jag JVG-hjw 1.82 samt YM seger till 10 ggr imorgon. Även om nog Kyburz och Hubmann är rejält revanschsugna efter dagens misslyckade lopp (hade gjort precis som dig och gått på DH/MK-seger).

REken - 2016-04-30 08:16

Alltid en ära att få med sig Aston ut på orientering.

Aston - 2016-04-30 00:12

Kul att säsongen är igång och att du rekar. Ryggar spelen och hoppas på god lycka.

REken - 2016-04-29 23:02

För er som hinner se detta kan jag även dela med mig av lite tankar kring morgondagens medel. Jag tror Hubman vinner till 5.00 vilket är spelvärt, utmanad blir han av landsmannen Kyburz som står i hela 10.00 i odds så jag har faktiskt säkrat upp spelet lite.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming