Speltips

Speltips Dallas Stars - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-30 02:00 Spela här

Speltips Dallas Stars - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.06 Speltips: Blues ML
2016-04-30 02:00 Dallas Stars - St Louis Blues Blues ML 2.06 hockeystick

Dallas Stars - St Louis Blues

Goalies: Lehtonen (probable) vs Elliot (probable)

Omgång två startar i natt för lagen i Western Conference och vi har en riktigt härligt fight mellan St Louis Blues och Dallas Stars som gästas av Blues.

Dallas Stars klarade av favorittrycket mot Minnesota Wild och man vann matchserien med 4-2 i matcher. Wild tycker jag ändå stod emot bra mot Stars och med Parise i laget tror ja man hade klarat av och hota Stars. Detta eftersom ja anser att Stars inte har den defensiva kvaliteten i laget för att hota hela vägen i SC i år. Nu klarade man av Wild men många av matcherna släppte man in väldigt mycket mål och försvarsspelet imponerar inte.

St Louis Blues däremot stod för en skräll i mina ögon när man slog ut de regerande SC-mästarna Chicago Blackhawks i 7 matcher. Blues som var spelmässigt underlägsna i hela serien var det effektivare laget mot Hawks och man skaffade sig en 3-1 ledning i serien och de flesta trodde att Blues skulle stänga serien tidigt. Men Hawks med vinnarkultur i laget slog sig tillbaka och skakade fram en Game 7. Väl här har Blues haft dåliga minnen och jag och många fler ansåg att Hawks hade bra chans att fullborda vändningen då man hade ett mentalt övertag. Så blev inte fallet och Blues vann med 3-2 och tog sig alltså vidare från den hemsökta första omgången.

I år ser jag Blues som en tyngre lag som besitter ett fysiskt spel tillsammans med vissa spelskickliga spelare där främst V.Tarasenko sticker ut. Man har även stort förtroende för Brian Elliot som varit en gigant denna säsong.

I grund och botten ser jag Blues som ett för komplett lag jämfört med Dallas och jag tror Blues kommer ta sig till Conference Final. Man börjar i natt borta men jag ser laget som favoriter och till et odds över 2.00 gånger pengarna vet jag var mina pengar läggs.

Nattens spel blir alltså


St Louis Blues ML @ 2.06 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 29 April, 2016, 17:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!