Speltips

Speltips Arsenal vs Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-30 18:30 Spela här

Speltips Arsenal vs Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.78 Speltips: Arsenal -1,5
2016-04-30 18:30 Arsenal vs Norwich Arsenal -1,5 1.78 Polsater

Arsenal -1,5 hemma mot Norwich spelas.

Champions League-jagande Arsenal mot ett Norwich som desperat kämpar för att undvika nedflyttning.

4. Arsenal 35 18 10 7 58:34 64
18. Norwich 34 8 7 19 35:60 31

Två lag som alltså har allt att spela för här. Någon jävla gång ska väl den här säsongens misär (för oss Arsenalsupportrar) ta slut? Ge oss bara vår fjärdeplats så syns vi nästa säsong, då vi planerar att sluta fyra och nå åttondel i CL igen.

Oh well. Skulle kunna ägna tre-fyra timmar åt att redogöra för allt som är galet med Arsenal FC, men hoppar över det den här gången. Här tror jag dock att man löser en klar seger, allt annat vore ett monumentalt jävla fiasko.

Skadeläget ser bättre ut än på länge. Samtliga spelare är i stort sett tillgängliga, lagom till att de ska kunna spela och bli skadade under sommarens EM. En startelva skulle kunna se ut så här:

Cech
Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal
Ramsey, Elneny
Sanchez, Özil, Iwobi
Giroud


Walcott, Welbeck, Cazorla, Wilshere, Couqelin och Joel Campbell skulle också kunna spela.

Efter att sakta men säkert i tur och ordning ha sjabblat bort ligacupen, FA-cupen, ligatiteln och Champions League ska laget nu säkra den där fjärdeplatsen Wenger ser som en trofé i sig. Formen är väl inget vidare, men grundkapaciteten finns där. Hemma mot ett klart begränsat Norwich är det straffspark i det här läget. Att bortalaget kommer sälja sig dyrt för att klara kontraktet ska inte spela någon som helst roll i sammanhanget, det ska vara för stor kvalitetsskillnad. Borde krylla av rejält sugna spelare den här eftermiddagen, eftersom truppen är i stort sett skadefri och man bara haft den här matchen att fokusera på en matchfri vecka.

Bortalaget känns trubbiga framåt och har ett svagt försvarsspel. Får Arsenal bara hål på dem känns det som det här kan rinna på. Kommer också in i den här matchen med två blytunga förluster (Palace och Sunderland) i bagaget. Är inte i det där flowet som krigande bottenlag kan vara i ibland, formen känns tveksam. Tänkbart lag:

Ruddy;
Wisdom, Bennett, Bassong, Olsson;
Jarvis, O'Neil, Howson, Brady;
Naismith;
Mbokani


Känns som det är antingen eller för Arsenal här. Antingen tappar man poäng, eller så vinner man med 3-4 mål. Har faktiskt haft lite otur kombinerat med oskärpa då man slarvat bort alldeles för mycket målchanser den senaste tiden, vilket lett till en hel del onödiga poängtapp. Dags för Özil, Sanchez m.fl. att kliva fram och visa vägen här. Förlust innebär att man tappar greppet om fjärdeplatsen, hade den missats hade det varit ett större fiasko än allt annat de senaste säsongerna (konkurrensen är tuff). Spelarna kan inte låta det hända helt enkelt.

3-1?

Polsater - 29 April, 2016, 20:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2016-04-30 00:13:58

Om du tror på 3-1 är väl båda lagen gör mål till 1,95 bättre alternativ !?