Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-30 13:45
Land: tyskland
Liga: atp
Odds: 1.85
Speltips: Thiem/Kohlschreiber
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Thiem/Kohlschreiber
Det har varit stolpe ut dom senaste spelen, skrällspelet Mathieu såg mycket bra mot Simon men blev skadad i andra set, Karlovic va mycket nära att vinna i två raka set mot Granollers men vann i tre men så är det ibland.

Zverev-Thiem

Imponerande av Zverev att plocka bort förstaseedade Goffin i går han kommer nog med stort självförtroende efter vinster mot Jaziri, Rosol och i går Goffin där han gjorde en mycket bra match.

Thiem har ett riktigt stort spel i sig inget snack om saken nu har chansen att nå en final och med Goffin utslagen måste han va största kandidaten till att ta ta titeln, Thiem har presterat på en hög nivå hela året och har ju redan vunnit två turneringar i sydamerika på grus.

Zverev är under stor utveckling och har stödet här men jag tror inte det räcker mot Thiem som har en nivå till i sitt spel Zverev kommer att bli tvingad till snabba avgöranden och troligen stå för en hel del misstag idag medan Thiem är den säkrare av de två och har ett bättre försvar det kommer nog bli avgörande i den här matchen. Ska Zverev vinna kommer han va tvungen att slå ut Thiem för i de längre boll duellerna gör han inte många misstag jag tror inte han klarar det idag trots att han spelat bra trennis här.

Fognini-Kohlschreiber

Jag vet inte vad man ska säga om Fognini har 1-0 i set och 2-1 och break upp i andra set igår men slutar spela helt och tvingas till en hård tre setare mot Kovalik
som är rankad 133 helt otroligt att han inte kan stänga den matchen i två set.

Kohlschreiber vann som väntat Mot Del Potro i kvartsfinalen efter en stabil insats
i två raka set, Kohlschreiber har haft lätt för Fognini och har 3-1 i inbördes möten.

Kohlschreiber gör alltid jobbet och är en rätt jobbig spelare att mötat särskilt om man helt slutar spelar vissa delar av matcher som Fognini gör ibland och inte hänger med mentalt.
Kohlschreiber i bra form hemma i Tyskland mot Fognini som inte har gjort några större resultat i år jag tror tysken vinner detta.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 30 April 2016 - 12:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: