Speltips Valencia - Villarreal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-01 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.92
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Valencia - Villarreal
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö2.5
Ett hett möte väntar på söndagkvällen när Valencia tar emot Villarreal. På Nyårsafton tipsade jag om en hemmaseger för Villarreal och den matchen slutade 1-0 för hemmalaget. Valencia har verkligen vänt på skutan sedan Pako Ayasteran tog över. Denna gång blir det målrikt där ett överspel ska vara en klar favorit.

Med tre omgångar kvar av ligan jobbar Villarreal på att försvara sin fjärdeplats i ligan (Champions League kval), där de har fyra poäng fler än jagandes Celta Vigo. Även om Valencia inte har något att spela för utom äran, så är det full fart framåt. Något annat än ett anfallsrikt spel är uteslutande.

Sedan Gary Neville lämnade Valencia förlorade den nya tränaren, Pako Ayasteran, sin första match som huvudtränare, men sedan dess har det rullat på riktigt fint. Laget vann tre raka matcher mot Sevilla, Barcelona och Eibar inför mötet med Getafe i helgen. Där fick Valencia nöja sig med en poäng. Tränaren sade efteråt:
"Vi fick med oss en poäng, men Getafe var bättre än oss. Vi saknade lite fokus. Vi har inte återhämtat oss riktigt från senaste matchen och det kändes dåligt redan vid avspark. Det kostade oss. Vi hade inget flyt i spelet. Vi hade tur som fick med oss oavgjort. Varken jag eller spelarna är nöjda med intensiteten."

Trötta eller ej, så lyckades Valencia sätta dit två mål. Tittar vi tillbaka på fem senaste matcher så har alla slutat med över 2.5 mål för Valencias del. För Villarreal har det blivit över 2.5 mål i tre utav fem senaste matcher. De fem senaste inbördesmöterna säger samma sak, alltså, över 2.5 mål i tre utav matcherna.

Det är just där någonstans jag anser att oddset borde ha hamnat inför detta möte, alltså, runt 1.60. När det väl erbjuds hela 1.92 i odds så kan jag inte annat än tycka att ett stort oddsvärde finnes på över 2.5 mål hos Unibet.
Spela på Valencia - Villarreal hos Unibet
rad - 30 April 2016 - 13:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: