Speltips

Speltips Carenno Busta-Almagro

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-01 17:00 Spela här

Speltips Carenno Busta-Almagro
Land: portugal Liga: atp estoril
Odds: 1.90 Speltips: Almagro -2,5 games
2016-05-01 17:00 Carenno Busta-Almagro Almagro -2,5 games 1.90 DENNISS

Två spelare som har övertygat på vägen fram till finalen Carenno Busta har plockat bort tre stora namn i Verdasco, Paire och Simon och Almagro har vunnit mot Mayer och Kyrgios.

Två spanjorer som båda trivs bäst på grus, Almagro har ju rätt länge varit etablerad spelare på grus men han har inte haft den rätta inställningen för att få dom riktigt stora framgångarna han borde kunnat prestera mer men har ju stor kapacitet när det stämmer för han.

Carenno Busta är ju under utveckling och gör det bättre och bättre men dom flesta av vinsterna har kommit mot spelare rankad en bra bit ner på rankingen förutom här där han tagit två bra skalper i Paire och Simon.

Almagro har trillat ner till 71 på rankingen han är bättre än så och med en vinst här skulle han ta sig upp en bit igen. Almagro är ju i behov av poäng och jag tror han kommer in med en bra inställning här idag och då är han kapacitetsmässigt den klart bättre spelaren.

Carenno Busta är under utveckling men Almagro har det större spelet i sig och Carenno Busta är nog ingen motståndare som skrämmer han direkt i en final jag ger Almagro en bra chans att vinna detta.

DENNISS - 01 Maj, 2016, 11:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!