Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-02 16:30
Land: Spanien
Liga: atp
Odds: 1,68
Speltips: Goffin/Ferrer
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Goffin/Ferrer
Jag tycker Goffin ska va given favorit här på vad han visat i år han förlorade ju mot Zverev i semifinalen i Hamburg men har ju presterat mycket bra tennis hela året innan det med två semifinaler i masters i Miami och Indian Wells att grus underlaget är ganska snabbt är nog ingen nackdel med tanke på dom resultaten.

Pouille är under utveckling han har tagit några bra skalper i år bland annat mot landsmannen i Gasquet i Monte Carlo där han nådde tredje omgången han har ju även en final i Bucharest där han föll mot Verdasco i två raka set.

Pouille är helt klart under utveckling men Goffin känns för stabil i dagsläget han skickar tillbaka många bollar i spel och gör det jobbigt för motståndaren i sina egna serve game är han mycket stabil och servar bra så han släpper inte till mycket.
Jag gissar på att Goffin vinner detta även om Pouille har en bra serve och är svår bruten har han en nivå till i sitt spel.

Garcia Lopez-Ferrer

Ferrer har väl inte haft några framgångar direkt i år men han har ju en mycket hög kapacitet på grus och att han är den bästa spelaren av dom två är det inget snack om.

Garcia Lopez är ju rätt jämn och har gjort det godkänt i år men något extra bjuder han sällan på, Ferrer har 8-1 i inbördes möten och har vunnit de 7 senaste mötena,Garcia Lopez är ju ofta beroende av att moståndaren ska göra en del misstag och det kommer inte Ferrer att bjuda på , Ferrer kommer väl troligen att ta en hel del vinster nu på grus säsongen och kan börja här.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 2 Maj 2016 - 11:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: