Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-03 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.31 Speltips: Caps ML
2016-05-03 02:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals Caps ML 2.31 hockeystick

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Goalies: Murray (probable) vs Holtby (probable)

Game 3 i natt mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals. Denna serie som jag ser som jämnast på förhand mellan samtliga lag och två lag som enligt mig båda förtjänar SC i år med spelet lagen visat upp.

Matchserien är helt jämn efter att båda lagen vunnit var sin match i Washington. Caps vann Game 1 i en fantastisk trevlig match för den neutrale åskådaren. Hockeygodis där Caps vann med 4-3 efter OT där TJ Oshie med sitt hattrick verkligen visade upp varför han värvades för att vara den nyckelspelare han förväntas vara. Game 2 såg liknande ut som Game 1 men där båda lagens målvakter presterade på hög nivå. Murray var den som fick se sitt lag vinna efter att Penguins gjort 2 mål och Caps 1. Eric Ferh blev matchvinnare med sitt första slutspelsmål detta året när han med 4:28 kvar på matchen satte dit avgörande 2-1 målet.

Inför nattens match ser jag ingen anledning till att vi inte får en lika jämn tillställning som tidigare. Som jag sagt hela tiden ser jag denna matchserie som 50/50 och hemmais/bortais spelar mindre roll i mina ögon i detta skede där båda lagen är formtoppade. Klart Penguins ska vara aningen favoriter pga av hemmaisen men som bolagen satt oddsen ser jag det som helt galet. Jag menar 1.67 på att Penguins vinner i ett slutspel, Nej Tack! Nej matchen ser jag precis som matchserien som 50/50 och när vi erbjud hela 2.31 på Capitals ML ser jag ingen anledning att inte testa.

Nattens spel blir alltså


Washington Capitals ML @ 2.31 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 02 Maj, 2016, 18:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sjobjorn82 - 2016-05-03 01:55:18

Pittsburgh vinner detta! Förra matchen visade de va de kan o då fick Caps det tufft!
3-2!?