Testar (Halvtid/Fulltid, X/1) till 4,35 hos Unibet (1,5/5) units.

Det första mötet på Vicente Calderà³n slutade med en 1-0 seger till spanjorerna som så många gånger förr. Nu måste Pep hitta en väg att få hål på spanjorerna om det ska bli någon Champions League-titel innan äventyret drar vidare mot Manchester för den gode Pep.

I och med att Pep inte fick med sig något bortamål från Spanien så förväntar jag mig inte något Bayern som går ut allt för hårt. Skulle Atlético få in en boll så krävs det nämligen minst tre mål för att tyskarna ska avancera och det bör Pep ha i bakhuvudet. Samtidigt så lär Atlético vara nöjda så länge matchen är mållös. Ett 0-0 resultat i halvtid ser jag därför inte som helt otroligt då det skulle vara ett helt okej resultat inför andra halvlek gällande båda lagen.

Bayern är otroligt starka hemma på Allianz och jag håller därför tyskarna som favoriter inför kvällens drabbning. Om det tar dom hela vägen till San Siro låter jag vara osagt.

Tveksam: Godà­n (KEY)

Godà­n sägs vara redo för spel. Även fast Atlético klarade sig utmärkt utan sin försvarsgeneral i det första mötet så är det givetvis ett enormt plus ifall han spelar då han tillhör en av världens bästa mittbackar.

Jag tror att Bayern kommer att växla upp ju längre matchen lider. Avvaktande första halvlek?

Testar (Halvtid/fulltid, X/1) till fina 4,35 hos Unibet .

Lirar dessutom (Under 1,0 mål i första halvlek) till 1,775 hos bet365 . Pengarna tillbaka vid exakt ett mål.

1-0, 2-1, vad tror ni?