Speltips

Speltips St Louis Blues - Dallas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-04 03:30 Spela här

Speltips St Louis Blues - Dallas Stars
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.769 Speltips: Blues ML
2016-05-04 03:30 St Louis Blues - Dallas Stars Blues ML 1.769 hockeystick

St Louis Blues - Dallas Stars

Goalies: Elliot (probable) vs Niemi (probable)

Game 3 i natt mellan Blues och Stars. Vi har en kvitterad matchserie där ställningen alltså är 1-1 och nu väntar 2 hemmamatcher för Blues.

St Louis Blues lyckades ta en match borta i Dallas vilket var oerhört viktigt. Nu har man tagit tillbaka hemmaisfördelen och har två raka hemmamatcher på schemat. Efter att Stars vunnit Game 1 med uddamålet i 2-1 vinsten var Blues pressat i Game 2. Stars inledde matchen på bästa tänkbara sätt då man redan efter 3:36 i första perioden gjorde 1-0 efter ett fantastiskt fint anfallsspel. Blues svarade upp med mindre än 40 sekunder senare när Patrick Berglund stod för ett fantastiskt avslut efter ett mönsteranfall från Blues. Blues tog över matchen efter kvitteringen och man spelade fantastisk hockey under första perioden där J.Edmundsson gjorde 2-1 efter en snygg framspelning av T.Brouwer som dessutom hann göra 3-1 i PP innan perioden var slut. Blues spelade på sin ledning resten av matchen och det straffade sig som de oftast gör. M.Janmark visade prov på fin skridskoåkning när han utnyttjade ett dåligt byte i Blues och gjorde 2-3. Och med utplockad målvakt lyckades Jamie Benn göra 3-3 efter att pucken studsat med Stars. Blues visade dock prov på bra mentalitet då man kom ut i förlängningen som ett nytt lag och efter att A.Roussel ådragit sig sin 3e raka idiotiska utvisning kunde kapten Backes avgöra för Blues på sin födelsedag.

Inför nattens match ser jag Blues som klara favoriter. Man vann den mentalt viktiga matchen senast samt att jag hela tiden hållit Blues som det bättre laget i den här serien. Stars har motbevisat mig förr med sin tunga och fina offensiv, men Blues spelade perfekt hockey i D senast och hade man inte börjat fegspela hade man rott hem matchen under FT.

På hemmais förväntar jag mig ett Blues som styr matchen och klarar man av att spela samma D som senast tror ja på en komfortabel seger i för hemmalaget i natt.

Jag spelar därför

St Louis Blues ML @ 1.769 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 Maj, 2016, 18:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!