Speltips

Speltips Skövde v Vänersborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-04 19:00 Spela här

Speltips Skövde v Vänersborg
Land: Sverige Liga: Div2 N Götaland
Odds: 2,15 Speltips: 1
2016-05-04 19:00 Skövde v Vänersborg 1 2,15 holms

Vänersborg som stoltserar som etta i tabellen med fyra segrar av fyra möjliga mot ett Skövde som förlorat två av två hemmamatcher.
Ska verkligen Vänersborg vara dog i det mötet?
Ja, det ställer jag upp på alla dagar i veckan. Och faktiskt, än mer än vad de faktiskt är.
För att vi får Skövde till över 2,00, det får vi faktiskt vara fullt nöjda med.

Vänersborg vann förvisso senast, 2-1, då man gästades av jumbon, det enda laget utan seger, Gunnilse.
Men det ska sägas att det var ett oerhört orättvist då det långa stunder under matchens gång var målvakten Nino Sahinovic mot Gunnilse.
Han gjorde troligtvis en av de bättre insatserna i sitt liv och såg till att laget tog sin fjärde seger av fyra möjliga.
Visst, målvakten tillhör också laget, men det går inte att förlita sig på den när spelet hackar. Eller när motståndet blir bra mycket tuffare.
Det ska också sägas att jag har full respekt för VFK, så här skrev jag när jag rekade laget i premiären till skyhöga 3,00 i vinsten hemma mot Örebro Syrianska:

"Ett Vänersborg som enligt den lokala fotbollsskribenten på TTELA, Martin Ahlin, har ett lag som är redo att slåss för toppen.
Där skriker jag förvisso syn, men att man kommer att göra en klart bättre säsong än i fjol i och med den vassa anfallsärvningen i Valon Gashi från Carlstad United, det är jag helt övertygad om"

Om jag är förvånad över att de toppar serien efter fyra matcher?
Nej, det är jag inte. Inte med tanke på hur man fått inleda serien.
Tre av fyra på hemmaplan. Och än så länge ingen kanon utan rätt mediokra motståndare.
Lyfter naturligtvis på hatten för tolv av tolv poäng, men nu är jag inne på att det tar slut, om de inte lyfter sig fyra nivåer från den senaste torftiga insatsen.

Som nämnts två förluster hemma.
Premiären 0-1 mot örebrogänget Rynninge.
Och där har jag så klart kollat hur satan det gick det till, och det var som man kunde tro.
Skövde radade upp chanser men fick inte in bollen, och då vet vi ju hur det brukar sluta.
Däremot så går det bättre när de får hål på motståndarna.
Två bortamatcher har stökats över.

Gauthiod v Skövde 0-7
Kumla v Skövde 0-6

13-0, ja, endast.
Om det är två stryklag de där där ovan?
Nej. De har inlett säsongen godkänt, och med en gemensam nämnare att de sprungit in i ett Skövde som varit på tårna och fått utdelning på sitt vassa anfallsspel.

Känns det rimligt att det här fullt kapabla Skövde ska bränna tre raka hemmamatcher?
Samtidigt som det här Vänersborg med full utdelning hittills fortsätter att få studsarna med sig?
Nej, jag vill inte gå med på det.
Hade spelat Skövde ned till 1,80, faktiskt.

holms - 03 Maj, 2016, 20:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
SaidaKK - 2016-05-04 18:48:02

Oballe
Du kommer aldrig få svar från oseriösa Holms tyvärr! Har aldrig sett att han bemöter ett svar här inne!
Sorlig moderatorn imo...

Oballe - 2016-05-04 06:23:40

Bör inte Gunnilse hemma mot Kortedala vara bra spel om de är bättre än resultaten visat? Kortedala fick ju stryk borta mot Uddevalla med 4-0

Oballe - 2016-05-04 06:12:55

Oballe- 2016-05-04 06:06:13 Är det hela saningen? Inga stryklag skriver du. Kumla har endast vunnit mot Stryklaget på sista plats Gunnilse med 1-0 samt 12an Uddevala med 1-0. Gauthoid har bara vunnit en match och det är också mot jumbon med 1-0. Så är det så imponerade segrar? Du får gärna förklara hur de också fick även stryk hemma mot mittenlaget Lidköping med 2-4. Var det också bara otur? Är det hela sanningen?
Inga stryklag skriver du. Kumla har endast vunnit mot Stryklaget på sista plats Gunnilse med 1-0 samt 12an Uddevala med 1-0. Gauthoid har bara vunnit en match och det är också mot jumbon med 1-0. Så är det så imponerade segrar? Du får gärna förklara hur de också fick även stryk hemma mot Grebbestads med 2-4. Var det också bara otur? Grebbestad som fick stryk mot mittenlaget Lindköping som också vann med stora siffror borta mot Kumla.
Är bara intresserad då det verkade vara en bra rek men mindre bra när man granska resultaten. Svara gärna då jag gärna synar vid bra argument.

Oballe - 2016-05-04 06:06:13

Är det hela saningen? Inga stryklag skriver du. Kumla har endast vunnit mot Stryklaget på sista plats Gunnilse med 1-0 samt 12an Uddevala med 1-0. Gauthoid har bara vunnit en match och det är också mot jumbon med 1-0. Så är det så imponerade segrar? Du får gärna förklara hur de också fick även stryk hemma mot mittenlaget Lidköping med 2-4. Var det också bara otur? Ett lindköping som också vann med stora siffror borta mot Kumla. Är bara intresserad då det verkade vara en bra rek men mindre bra när man granska resultaten.