Speltips Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-05-05 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.869
Tips: Caps Ö 2.5 mål
Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Goalies: Murray (probable) vs Holtby (probable)

Game 4 i natt och Pittsburgh Penguins har tagit ett grepp om serien mot President Trophy vinnarna Washington Capitals.

Efter att Penguins snott en match i Washington var ställningen helt jämn vid 1-1 i matchserien när Penguins väntade Game 3 senast. Jag som rekade Capitals den matchen till höga 2.50 såg matchen som 50/50 och inte hade jag fel. Iallafall sett till matchbilden. Washington Capitals spelade en väldigt offensiv hockey och man skickade in puckar från alla möjliga håll för att skapa problem för Murray i Pens mål. Caps slog säsongsrekord i antal skott på mål (49!) stycken men Murray hade en fantastisk dag på jobbet och var den stora hjälten för Pens. Effektiviteten blev nyckeln för Pens som utnyttjade sina lägen på bästa sätt och man hade otroligt nog en 3-0 ledning inför tredje perioden. Caps gjorde match av de hela efter Ovechkin äntligen fått hål i mitten av tredje perioden och när J.Williams satt 3-2 med Holtby på bänken blev det lite ner i slutminuten. Pens lyckades dock håll undan och löste stormen.

Inför nattens match har bolagen satt Caps som favoriter och det är ganska komiskt hur man ena dagen sätter 2.50 på ett lag ML och andra 1.909. ML är inte lika intressant då ja står för att matchen är 50/50 i Pittsburgh men samtidigt har jag svårt att se Pens klara av ytterligare en storm från Caps.

Jag kommer därför testa att Capitals löser minst 3 mål i natt då som jag sagt förut sagt att Penguins har offensiven för att sätta 3 mål bakom Holtby.

Nattens spel blir alltså

Washington Capitals Ö 2.5 mål @ 1.869 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Pittsburgh Penguins - Washington Capitals hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 4 Maj 2016 - 18:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
fazie - 2016-05-04 20:43

Letang spelar ju inte idag och iom att han spelar nästan 30 min/match, plus att Määttä inte lär spela, så är väl ML-oddsen ganska rätt. Frågetecken för Fehr med. Men allt detta talar ju även för Caps Ö2.5

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: