Speltips Gasquet-Nishikori

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-05 13:45
Land: Spanien
Liga: atp masters
Odds: 1.62
Speltips: Nishikori
Spela på Speltips Gasquet-Nishikori
Börja spela här
Spela på Nishikori
Nishikori tvingades till en hård match mot Fognini igår men han lyckades vända ett 5-4 underläge med break emot sig i avgörande set och vann till slut med 7-5 starkt av japanen som på förhand va rätt tor favorit.

Semifinalisten från förra året Nishikori ställs här mot Gasquet som har 7-0 i möten mot Nishikori men jag tror han har en bra chans att bryta den raden nu efter ett mycket starkt år och han spelar verkligen med stort självförtoende han va ju mycket nära att rubba Nadal i finalen i Barcelona och jag tror han kommer in med inställningen att han har bra chans att vinna den här matchen trots tidigare möten.

Om man ser till vad dom här två har presterat i år är Nishikori given favorit för mig trots tidigare möten, Gasquet har en turnerings titel i Montpellier och två tredje omgångar i masters i Indian Wells och Miami som bästa resultat.
Nishikori har presterat på en mycket högre nivå i dom större turneringarna, kvartsfinal i Australian Open, kvartsfinal i masters i Indian Wells, final i masters i Miami där han föll mot Djokovic och förra veckan final mot Nadal i Barcelona där han gjorde en stark insats utöver detta en turnernings vinst i Memphis.

Nishikori går alltid hela vägen in i mål och är jobbig att möta matcherna blir ofta fysiska då han skickar tillbaka många bollar och inte ger bort något en sådan matchbild lär inte passa Gasquet som inte är den mest fysiska spelaren på touren.
Gasquet kommer troligen även med bra självförtroende med tidigare möte i ryggen men Nishikori utvecklas hela tiden och är en bättre och mer rutinerad spelare nu.
Spela på Gasquet-Nishikori hos Bwin
DENNISS - 4 Maj 2016 - 22:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: