Speltips

Speltips Liverpool vs Villareal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-05 21:00 Spela här

Speltips Liverpool vs Villareal
Land: Liga: Europa league
Odds: 1.70 Speltips: Liverpool över6.5 hörno
2016-05-05 21:00 Liverpool vs Villareal Liverpool över6.5 hörno 1.70 spelbetting

Avgörande matchen i denna semifinal nalkas och vi tror att Liverpool kommer vinna denna match och föra spelet rejält. Hemma på Anfield kommer Villareal få det otroligt tufft! Visst Villareal är inget dåligt bortalag men man är betydligt bättre på hemmaplan.

Förra matchen var lite av en besvikelse och det var väl egentligen bara de sista 10 min som var intressanta när båda lagen började gå framåt lite. Kommer vara en helt annan fart den här matchen då Liverpool bestämmer tempot.
Vi tror att Liverpool kommer skapa en hel del hörnor och vid 1-0 kommer man fortfarande gå framåt eftersom annars väntar förlängning.


Liverpool som har en tendens att skapa en hel del hörnor eftersom man spelar en hel del längskanterna och jobba med olika sorters inlägg. Man kommer även att komma till en hel del skott den här matchen vilket gör att chanserna för hörnorna ökar. Gör Villareal 0-1 kommer de lägga sig på försvar större delen av matchen och Liverpool kommer föra matchen. Känns som att chansen att Liverpool ska föra matchen är otroligt stor och vi tror på våra hörnor!

Skador Liverpool: Origi, Randall, Henderson, Rossiter, Ings, Gomez, Sakho och Gomez avstängda men av olika skäl.
Skador Villareal: Inga

Speltips över 6.5 hörnor 1.70 insats 7/10 Units

spelbetting - 05 Maj, 2016, 15:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!