Speltips Liverpool vs Villareal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-05 21:00
Land:
Liga: Europa league
Odds: 1.70
Speltips: Liverpool över6.5 hörnor
Spela på Speltips Liverpool vs Villareal
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Liverpool över6.5 hörnor
Avgörande matchen i denna semifinal nalkas och vi tror att Liverpool kommer vinna denna match och föra spelet rejält. Hemma på Anfield kommer Villareal få det otroligt tufft! Visst Villareal är inget dåligt bortalag men man är betydligt bättre på hemmaplan.

Förra matchen var lite av en besvikelse och det var väl egentligen bara de sista 10 min som var intressanta när båda lagen började gå framåt lite. Kommer vara en helt annan fart den här matchen då Liverpool bestämmer tempot.
Vi tror att Liverpool kommer skapa en hel del hörnor och vid 1-0 kommer man fortfarande gå framåt eftersom annars väntar förlängning.


Liverpool som har en tendens att skapa en hel del hörnor eftersom man spelar en hel del längskanterna och jobba med olika sorters inlägg. Man kommer även att komma till en hel del skott den här matchen vilket gör att chanserna för hörnorna ökar. Gör Villareal 0-1 kommer de lägga sig på försvar större delen av matchen och Liverpool kommer föra matchen. Känns som att chansen att Liverpool ska föra matchen är otroligt stor och vi tror på våra hörnor!

Skador Liverpool: Origi, Randall, Henderson, Rossiter, Ings, Gomez, Sakho och Gomez avstängda men av olika skäl.
Skador Villareal: Inga

Speltips över 6.5 hörnor 1.70 insats 7/10 Units
Spela på Liverpool vs Villareal hos Unibet
spelbetting - 5 Maj 2016 - 15:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: