Senaste 10 spel 5 av 10 senaste 20 spel 10 av 20


Nishikori har haft ett mycket bra år och fortsätter spela bra tennis han är nog en va spelarna som är i bäst fysisk form också på touren vilket gör han till en mycket svår motståndare för de flesta i dagsläget.
Nishikori har tagit sig igenom första omgångarna med vinst mot Fognini i en hård tresetare och vinst i två raka set mot Gasquet igår.

Kyrgios gillar nog det här snabba grus underlaget i Madrid men han är ju bäst på hardcourt han har ändå tagit sig fram här genom vinster mot Wavrinka och Cuevas vilket är starka papper.

Här kommer vi få se Kyrgios aggressiva tennis mot Nishikoris jämna säkra tennis där han gör få misstag men även blandar upp med en hel del vinnare, tidigare två möten har gått till Nishikori och jag tror det gör det igen beroende på att han håller nere misstagen bättre än Kyrgios som kommer att bli tvingad att spela med små marginaler här och då kommer även misstagen.
Nishikori va i semifinal här förra året och trivs bra här jag tror han kommer ha bra chans att försvara sin semifinal plats.

This is the stats tab
This is the post tip