Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-07 13:00
Land: spanien
Liga: atp masters
Odds: 1.60
Speltips: Nadal/Djokovic
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Nadal/Djokovic
Jag tror favoriterna kommer att hålla idag och att vi får en Nadal Djokovic final att se fram emot.

Murray-Nadal

Murray har spelat bra tennis här kanske sin bästa sen han va i final i Australian Open i början av året han har inte släppt set varken mot Simon i fjärde omgången eller mot
Berdych i kvartsfinalen och det är starkt han har även spelat bra tennis och servat bra så han kommer in med bra sjävförtroende till den här finalen.

Nadal fortsätter att vinna matcher på grus och har nu 13-0 i matcher under vår säsongen efter turnerings vinster i Monte Carlo och Barcelona här han gått fram till semifinal genom vinst mot Kuznetsov , Querrey och Sousa.

Murray är inte chanslös på förhand men som Nadal ser ut nu blir han svårslagen han har hittat formen på allvar igen, Murray som ska försvara sin titel från förra året slog ju Nadal i finalen då och jag gissar på en revansch sugen Nadal han är ju även mycket bättre i år än förra året då han hade skadeproblem.
Trots snabba förhållanden här ger jag Nadal fördelen han börjar närma sig sin fulla kapacitet igen och ligger betydligt närare Djokovic kapacitets mässigt än för bara ett halvår sen han kommer att utmana om titeln I Franska Öppna.

Nishikori-Djokovic

Jag tycker Nishikori gör det riktigt bra han ger alltid hundra procent och går hela vägen in i mål han va i final förra veckan mot Nadal i Barcelona och gjorde en bra insats där han föll med 6-4 7-5 starkt att pressa Nadal på grus.
Nishikori har tagit två bra skalper här mot Gasquet och Kyrgios han förlorade första set mot Kyrgios men kom tillbaks på ett bra set och vände matchen.

Djokovic hade inga problem att slå Raonic i semifinalen han returnerade hans servar utan problem och gav inte sin moståndare någon chans och kunde vinna ganska enkelt i två raka set.

Djokovic har otroliga 28-2 i matcher i år och han är ju utan tvekan överlägset bäst i världen i nuläget, Nishikori är ganska skicklig på att skicka tillbaka många bollar och har ett bra försvar här får han möta Djokovic som behärskar det spelet ännu bättre han gör ju nästan inga misstag alls även om han sätts på hård press kommer allting tillbaka. Två bra spelare med både starkt försvar och offensiv båda servar bra men Djokovic är bättre på allt än Nishikori och det kommer nog att bryta ner sin motståndare efter hand, Nishikori vinner ju en hel del på att han är jämn o säker och gör får misstag här kommer Djokovic ha fördel varje gång bollen går ett par gånger över nät och han kommer nog utöka till 9-2 i inbördes möten mot japanen.

Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 7 Maj 2016 - 12:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: