Speltips Levante - Atletico Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-08 17:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.06
Speltips: Levante 1.5
Spela på Speltips Levante - Atletico Madrid
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Levante 1.5
Jumbon Levante, som inte har något att spela för då chanserna att klara sig i ligan är nästan obefintliga, tar emot Atletico Madrid, som jagar en ligatitel. Atletico har lika många poäng som serieledarna Barcelona. Tyvärr för Atleticos del är målskillnaden upp Barcelona alldeles för stor. Barca har 75 medan Atletico har 44. Även om Atletico vinner varannan match borta med handikappsiffror är det mycket som talar för att de inte lyckas göra det i dag.

Levante spelar en bra fotboll på hemmaplan. De har inte förlorat en hemmamatch på de fyra senaste omgångarna. De enda lagen som har besegrat Levante med handikappsiffror denna säsong är Real Sociedad, Barcelona och Real Madrid. Nu till argumenten...

Atletico Madrid har inte lyckats besegra Levante sedan oktober 2007 på Estadi Ciutat de Valencia och då blev det vinst med 0-1. Diego Simeone är som bekant avstängd i de sista omgångarna av ligan och kommer se matchen från läktaren. Detsamma gäller för kaptenen Diego Godin. Men även massvis av andra ordinarie spelare väntas vila, bland annat storstjärnan Antoine Griezmann. Det har varit ett tufft spelschema för Atletico med Champions League semifinalerna, så det är trötta ben i laget.

Även om Atletico inte på något sätt har gett upp kampen om ligan, trots att det ser kört ut med tanke på att Barca har Espanyol hemma och Granada borta, så börjar siktet ställas in lite på Champions League finalen. Då roteras det i laget, precis som det kommer att göras i detta ligamöte i dag.

Att Levante ska återigen klara av att inte förlora med handikappsiffror mot Atletico Madrid i ett läge som råder just nu, till 2.06 i odds, spelar jag på hos Unibet.
Spela på Levante - Atletico Madrid hos Unibet
rad - 8 Maj 2016 - 12:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Goforit - 2016-05-08 13:27

Barca vinner vid samma poäng och det han skrev tror jag stämmer

fidaldo - 2016-05-08 13:24

Ligan avgörs på innebördes möten vid samma poäng

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: