Speltips Djokovic-Murray

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-08 18:30
Land: spanien
Liga: atp masters madrid
Odds: 3.80
Tips: Murray
Mycket intressant final mellan världsettan och världstvåan ,titelförsvaren Murray har övertygat stort spelmässigt här man såg redan mot Gilles Simon i andra omgången att spelet stämde bra bra han har blandat aggressiv tennis med sitt starka försvar och även servat på mycket hög nivå.
Murray va ju tvungen att vinna mot Nadal för andra året på raken här för att behålla sin andraplats på rankingen och det va starkt att slå Nadal igen i semifinalen han är gynnad av det snabba underlaget här och va den klart starkare på de viktigare poängen än Nadal och det avgjorde matchen.

Djokovic såg helt omänsklig ut mot Nishikori igår trots att Nishikori gjorde en av sina bästa matcher för året räddade fyra breakbollar i Djokovics serve i andra set vid 5-4 till serben och tog matchen till tiebreak i andra set men där va Djokvic för stark.
Djokovic ser ruskigt stark ut för dagen och bjuder ju på nästan inga misstag alls servar på hösta nivå och inte bara skicka tillbaka bollar som borde va omöjliga att få i spel men även slår vinnare på dom.

Som Djokovic spela igår mot Nishikori är det ingen i världen som slår han i nuläget men jag kommer ändå gå på Murray här, Djokovic fick ju hålla på att spela över 2 timmar igår ända fram till 11 på kvällen Murray hade ju en tidigare match som han även lyckades avgöra i två raka set mot Nadal vilket va viktigt.
Murray ha spelat bra tennis här, Djokovic har spelat ännu bättre men matchen mot Nishikori borde sitta något i benen även om han är den fysiskt starkaste spelaren på touren måste det kännas iallafall lite i kroppen idag.
Djokovic given favorit trots allt men Murray kan givetvis slå han när han spelar på topp och det gör han nu särskilt om Nole kan va något märkt av den sena kvälls matchen.
Spela på Djokovic-Murray hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 8 Maj 2016 - 13:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-05-08 16:53

jag vet inte vilken match du titta på men jag tycker det va riktigt bra spel både från Djokovic men även från Nishikori som gjorde bra motstånd i andra set visst han vinner inte men spelmässigt utmanar han Djokovic i andra set.
Gällande underlaget tror jag att det här är den turneringen på vår säsongen där Nadal har minst chans det går fortare här och Nadal behöver lite mer tid på sig nu än för några år sen samma med Murray han behöver ha hjälp att spelet går snabbare för att ta titlar på grus men visst grus är grus men helt klart påverkar det.

Dezinho - 2016-05-08 16:44

Sjukt hur mycket folk det är som överskattar Murray på grus, och helt ofattbart många som verkar tro att det är snabba förhållanden som gäller. Visst, det går snabbare än i monte carlo, och Rom, men glöm inte att det forfarande är grus som är underlaget.
I mina ögon hade Djokovic en dag på jobbet mot Nishikori. Inget mer speciellt. Han höll en lagom nivå, och när Nishikori fick sina små dippar och missade ett par slag som han inte gör när han är i toppform så kunde Djokovic ta vara på chanserna.
Mirrays vinst i mina ögon var klart mer pga Nadals usla spel. Det låste sig nog mentalt i skallen på honom och han gav nästan bort matchen, även om det car starkt av murray att vinna såklart. Tror på en enkel seger för Novak.

malisa - 2016-05-08 16:36

Oddset är klart lockande men Nole har ruskigt psyk.övertag på Andy , tror de står 11-1 i dom senaste 12 matcher till Djokovic .
Även om många skulle vilja se honom förlora idag för spänningens skull så känns detta som mission impossible ...
Andys chans ligger att försöka nypa första setet för om han torskar den så kommer de sluta som vanligt : jäkla massa fuck och framförallt evigt snackande med båset , som att dom kan hjälpa honom under slakten som pågår ...

Nej , om Nole inte bryter foten eller får diarre efter alla espresso han har druckit under dagen så kommer han vinna idag igen .

Daremot är oddset helt ospelbar , till 1.30 går inte att lira .

Dom säger att även solen har fläckar ...

Lycka till med ditt lir , må bäste man vinna !!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: