Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-09 13:45
Land: italien
Liga: atp masters
Odds: 1.58
Speltips: Fognini/Sousa
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Fognini/Sousa
Murray lyckades ta ett set mot Djokovic och gjorde en rätt bra match Djokovic bjöd även på en hel del misstag så det va helt klart en match Murray kunde ha vunnit om han hade höjt sig ett snäpp till.

Fognini/Garcia Lopez

Fognini är ju inte hemma mentalt och blandar bra insatser med riktiga bottennapp men när man spelar i Italien tror jag inte han vill gå in och skämma ut sig med en dålig insats han har vunnit de två senaste mot Garcia Lopez och bör ha bra chans att utöka den statistiken.
Fognini har väl trots allt spelat upp sig lite på slutet med en tredje omgång i Barcelona och en semifinal i Munchen.

Garcia Lopez är ju rätt jämn och gör vad man förväntar sig , Semifinal i Bucharest och en kvartsfinal i Estoril har det blivit för 51 rankade spanjoren.

Skulle inte spelat den här matchen om det inte va för att matchen går i Rom här tror jag det är mindre chans att Fognini kommer in o ställer in skorna han nådde tredje omgången förra året och Garcia Lopez är en spelare han normalt ska va steget före.


Sousa-Sonego

Sousa kommer från en åttondels final i Madrid där han tog set på Nadal så formen är troligen på väg uppåt, här ställs han mot Sonego som är rankad på 333 plats det här bör bara sluta på ett set med vinst för Sousa som är en bra grusspelare.

Sonego har spelat mest på hardcourt i år han bara spelat en challenger turnering på grus där gick han till final men motståndet va ju inte det bästa med motstånd långt ner på rankingen.

Sonego verkar trivas bäst på hardcourt även om matchen spelas i Italien är det inte ofta en spelare rankad 333 går in o vinner matcher på beställning i en atp turnering det här ska Sousa normalt vinna enkelt.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 8 Maj 2016 - 21:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-05-09 13:25

om man säger så här dimitrov gör allt för att lyckas så gör han ju något fel för med den kapaciteten han har ser det ut som han är ute på träningspass varannan match han spelar

DENNISS - 2016-05-09 13:20

dimitrov lik nadal? nadal som alltid krigar o aldrig ger bort en match dimitrov kan man ju int kalla för krigare han dumpar ju en mängd matcher varje år

DENNISS - 2016-05-09 13:19

men visst håller med dig fognini är i en klass för sig själv när det gäller psyket

DENNISS - 2016-05-09 13:19

va han så långt ifrån hade han tagit en av sina breakbollar till 5-4 hade det kunnat sluta hursom helst , dimitrov har ju även visat dålig inställning visst är han något jämnare men hans resultat är ju alldeles för dåliga med den kapaciteten han har.

junkies - 2016-05-09 11:00

Sen går de inte ens att jämföra Fogninis psyke med Dimitrov. Dimitrov är mer lik Nadal/Federer i hans inställning till tennis, de betyder extremt mycket för honom och han gör allt för att lyckas men Fognini bryr sig i princip inte i 9/10 fallen men vinner många matcher per automatik nästan då han är en talang. Angående spelen så bör dem sitta, men oddsen därefter också.

junkies - 2016-05-09 10:56

Skojar du eller haha? Murray må ha fått ett set igår men han var så långt från att vinna så de blir svårt att få de beskrivet i ord. Djokovic gick ner sig i set 2 och Murray höjde sig ett snäpp men när man vinner set 1 så lätt som Djokovic gjorde så blir man omedvetet lite väl bekväm men det var aldrig något snack över vem som skulle vinna. Murray är nog den spelaren top 5 som är minst kapabel till att slå Djokovic då han spelar exakt samma tennis fast göra allting så väldigt mycket sämre.

DENNISS - 2016-05-08 23:53

ja han skulle ju kunna va rankad högre med bättre inställning kanske till och med en topp 10spelare , dimitrov är ju inte riktig lika svag mentalt men inte långt ifrån samma där han borde va högre rankad

malisa - 2016-05-08 23:42

Denna italienare borde satsa större delen av sina intjänade pengar på allt psyk. hjälp han kan få ...

Om de överhuvudtaget går att hjälpa honom ,jag är inte så säker för att vara ärligt .

Han kan demolera Nadal ena dagen bara för att spela och framförallt bete sig som en riktig psykfall dagen därpå .

Han GÅR INTE !! att spela på ...

Lycka till med spelet / God natt

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: