Speltips Örebro - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Liga
Odds: 1.40
Tips: 1X
Örebro har startat ligan på ett ganska positivt sätt måste man ändå säga om man jämför hur det var förra året. På 7 matcher har man vunnit 4 och förlorat 3, efter förlusten mot Djurgården så har man faktiskt spelat väldigt bra, man gör väldigt många mål framåt men släpper samtidigt in många också vilket är anledningen till att man har 3 förluster.
Man har inte förlorat på de senaste 4 mötena med Hammarby och jag har väldigt svårt att se att man förlorar här på hemmaplan. Något som är negativt är att man har lagkaptenen Robert Åhman Persson avstängd men man ska ändå kunna fixa minst ett poäng mot ett Hammarby som inte vunnit en match på sina senaste 3 matcher.
Hammarby verkar även ha det svårt för att spela på konstgräs speciellt på bortaplan. För er som vågar så kan man testa att spela raka ettan men jag hade spelat 1x för att vara på den säkra sidan.

Örebro Skador/avstängd : Robert Åhman Persson , Jonathan Lundberg , Martin Broberg

Hammarby Skador/avstängd : Joseph Aidoo , Oliver Silverholt , Mats Solheim

Kolla även in min blogg där jag ger ut dagliga speltips www.metrobloggen.se/bet4u
Spela på Örebro - Hammarby hos Betsafe
Spela nu
Zansole - 9 Maj 2016 - 18:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Akberg - 2016-05-09 18:15

Någonting värt att nämna kan vara att Hammarby får tillbaka mittbacken saetra och mittfältsspelaren Johan Persson. Där den sistnämnde bidrar med enormt mycket till offensiven.
Alldeles för lågt odds, i min mening.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: