Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-09 14:00
Land: frankrike/italien
Liga: atp
Odds: 1.73
Speltips: Carballes Baena/Berdych

Carballes Baena - Lestienne

Challenger turnering i Frankrike här har Carballes Baena blivit rätt stor favorit och rättmätig sådan han har plockat bort en hel del bra spelare i år bland annat Robin Haase och Estrella Burgos i kvalet till madrid han har ju även en kvartsfinal i Sao Paulo på grus där han slog ut Belluci på vägen fram.

Constant Lestienne kämpar på challenger touren han är rankad 210 senast i challenger turneringen i Air en Provenxe förra veckan förlorade han mot Elias Ymer i första omgången, majoriteten av hans vinster har kommit mot spelare en bra bit ner på rankingen och han får ofta svårt mot högre rankade spelare.

Carballes Baena borde ha bra chans att gå långt här och kanske till och med vinna turneringen han är rankad runt 100 platser före sin motståndare och en bättre spelare på det här underlaget.

Ramos-Vinolas-Berdych

Ramos är en bra spelare som trivs bra på grus men han är rätt allround och gör det bra på alla underlag hans största vinst i år är nog när han slog Kyrgios i andra omgången i Indian Wells i övrigt har han blandat o gett en hel del men han har rätt bra grund kapacitet och jag tycker sällan han gör en riktigt dålig match spelmässigt utan är rätt jämn.


Berdych är ju även en spelare man får se som jämn men på en betydligt högre nivå han gör sällan dåliga resultat i större turneringar förlusten mot Dzumhur i Masters i Monte Carlo va ju ett undantag jag håller det däremot inte troligt att han kommer att bli utslagen i första omgången i en masters turnering till på så kort tid.

Ramos kan nog ge Berdych en del problem här men tjecken är ju trots allt en topp 10 spelare och det är inte lätt för spelare runt 50 strecket att plocka vinster mot dom, Berdych nådde tredje omgången i Madrid förra veckan och jag tror han kommer ta sig en bit in i den här turneringen också för att sen ladda för Franska Öppna.
Berdych är normalt för jämn och säker för Ramos han nådde tredje omgången här förra året och har poäng att försvara.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 9 Maj 2016 - 11:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: