Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-10 14:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: italien Liga: atp masters rom
Odds: 1.68 Speltips: Monaco/Ferrer
2016-05-10 14:00 tennisdubbel Monaco/Ferrer 1.68 DENNISS

Andersson-Monaco

Monaco verkar va på väg upp i form och har bland annat vunnit en turnering i Houston i år på grus där han slog Jack Sock i finalen, Monacos kapacitet på underlaget är hög och det känns ju som det bara är grus som gäller för han i dagsläget på hardcourt känns han inte lika het som för några år sen.

Andersson har sin stora serve och ett ok spel från baslinjen men Monaco kommer att va den starkare när det blir spel om bollen.
Andersson har bara vunnit 1 av 5 matcher i år och har haft skadeproblem han har bara spelat en turnering på grus förra veckan i Madrid där han förlorade i två raka set mot Monfils.

Monaco verkar va på väg upp i form han har ju heller inte spelat så många matcher men kanske har matchat klokt med tanke på att han också hade skade problem tidigare i år han föll mot Verdasco i två rätt jämna set i första omgången i Madrid förra veckan.

Monaco måste ha en bra chans här han ha 7-5 i matcher i år och en turnerings vinst på grus i Houston insatsen förra veckan mot Verdasco va godkänd och han är den bättre spelaren på underlaget.

Volandri-Ferrer

Det va längesedan Volandri kunde mäta sig med toppspelarna han va ju en rätt bra spelare på grus för en 10 år sen men man kan väl säga at det bara gått utför för hans karriär nu är han rankad 203 i världen.

Ferrer har ju inte haft ett av sina bästa år men gjorde det ändå ok i med en tredje omgång i Madrid förra veckan där han föll mot Berdych.

Som jag ser det ska det till oerhört mycket för Volandri ska klara av att slå Ferrer som är rankad 194 platser före på rankingen och fortfarande är en av världens bästa grusspelare.
Ferrer har ju haft det rätt tungt i år men verkar lite på gång nu han vinner detta även om han bara kommer upp i 75 procent av sin kapacitet.

DENNISS - 09 Maj, 2016, 19:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!