Speltips

Speltips Syrianska IF Kerburan - Skiljebo SK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-10 19:00 Spela här

Speltips Syrianska IF Kerburan - Skiljebo SK
Land: Sverige Liga: Div 2 Norra Svealand
Odds: 1,75 Speltips: X2
2016-05-10 19:00 Syrianska IF Kerburan - Skiljebo SK X2 1,75 LelleSandahl

Bonnreken i går var framgångsrik (Hudiksvall - Söderhamn 3-0) och det vore trevligt att lyckas ånyo. Div 2-derby även i Västerås mellan Syrianska IF Kerburan och Skiljebo. Tror bortalaget kniper minst en pinne.

Förra säsongen
Skiljebo - Syrianska 1-1
Syrianska - Skiljebo 1-1

DIV 2 NORRA SVEALAND
7. Syrianska Kerburan 5 2 1 2 8-8 0 7
14. Skiljebo 5 1 1 3 4-8 -4 4

Syrianska hemma
2 1 1 0 6-5 1 4

Formen
O, V, F, F, F

Senaste match
Franke - Syrianska 1-2

Skiljebo borta
2 1 0 1 1-2 -1 3

Formen
F, V, F, F, O

Senaste match
Skiljebo - Värmdö 0-1

Skiljebo var topptippat inför säsongen men har inte alls börjat bra. På fem matcher har det bara blivit en seger och tre förluster är långt ifrån godkänt. Har i princip samma lag som förra säsongen, ett gäng med etablerade spelare på den här nivån samt ett par hungriga youngsters. Har varit spelmässigt ganska hyggliga men haft väldigt svårt sista tredjedelen. Inte så konstigt när man tappat sin bästa anfallare Karwan Safari till division 1-klubben Västerås SK. Hittills har man inte hittat ersättaren inom truppen, och har enligt uppgift haft svårt på sin egen hemmaplan Hamre IP, där gräset inte varit speciellt bra. Inte optimalt då man är ett spelande lag. Press på laget, som jag är inne på har en hel del rutin, i kväll inför derbyt mot Syrianska. Ett offensivt skickligt lag med flera individuellt duktiga spelare, men defensiven är kanske inte seriens bästa - och spelar Skiljebo organiserat så ska man ha en bra chans på poäng här. Det som oroar något är skadeläget.

Saxat från VLT:s inför-artikel:

"Till kvällens derby mot Syrianska är Calle Klinton, Eddie Johansson och Axel Johansson tveksamma till spel medan Ali Sheikomar är avstängd.
SSK har bara spelat in fyra poäng på de fem första omgångarna - och ligger tredje sist i tabellen.
- Spelet är oftast bra men vi måste bli effektivare framför mål. Därför tror jag att lagspelet leder till seger för oss i derbyt, säger Partin (ass-tränare och spelare)".

Skiljebo kommer från en svag insats hemma mot Värmdö (lag för nedre halvan) där man förlorade hemma med 0-1. Syrianska slog Franke i ett annat Västeråsderby (2-1), men då är Franke ett lag som kommer slåss för nytt kontrakt och som ännu inte vunnit någon match. Tycker heller inte att Syrianska visat att de är något lag för att slåss i toppen, stor spelaromsättning och tappade bland andra pådrivande mittbacken Robin Blommé till Västerås SK inför säsongen.

SPELTIPS
Det lär bli mycket folk på Solid Park Arena där Skiljebo kommer vara jävligt taggade på att visa att man är bättre än tabellen säger. Tror därför att de tar en pinne åtminstone. Det oklara skadeläget gör att insatsen dras ner men kommer ändå lägga 2/5 units på X2 till 1,75 hos Svenska Spel . Oavgjort i båda mötena förra säsongen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 10 Maj, 2016, 14:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kachoa77 - 2016-05-10 16:49:13

Syrianska vinner. Skiljebo är ju riktigt dåliga