Speltips Federer - Zverev

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-11 12:00
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 1,90
Tips: Zverev +3,5
Jag tycker att det är rätt märkligt att Federer är så pass stor favorit mot Zverev här i Rom. Jag menar, han drog sig ur Madrid för att han var dålig i ryggen eller vad det var.... och nu är han alltså tillbaka och ska spela på sin högstanivå på det underlag han behärskar allra sämst - mot tourens kanske mest förbättrade spelare senaste året.

För, Zverev är att räkna med, tycker verkligen att han är svinbra och sjukt solid i sina egna servegem för att vara så ung. Fortfarande lite valpig men han har sjuk kapacitet och har faktiskt gjort riktigt bra resultat på grus.

Tycker att Federer överskattas rätt ofta på det här underlaget. Han kan ju så klart slå de flesta, men han är betydligt ojämnare på grus än på andra underlag, dessutom en ganska begränsad returtagare också (åtminstone för att vara topp 10 spelare) och Zverev har servar ruskigt bra senaste veckorna.

Dessutom har ju Zverev spelat in sig här med en match mot Dimitrov som han vann i raka set. Det ska dock sägas att tysken hade spöat Dimitrov med vänsterhanden i den matchen, men det är absolut inte därför jag är inne på Zverev.

Federer har alltså spelat tre turneringar i år. Han försöker spara på kroppen så mycket det går, men det måste ju ge utslag. Man kan inte spela tre turneringar på ett halvår och tro att man ska spela på topp, det vore helt orimligt.

Sedan 2015 har Federer bara täckt sin handikapplina som favorit sex gånger på 17 matcher och det skulle absolut inte förvåna mig om Federer är rostig här. Är helt inne på att Zverev nyper ett set och täcker hcp-linan på +3,5 till 1,90 hos NordicBet
Spela på Federer - Zverev hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 10 Maj 2016 - 15:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
leao - 2016-05-11 12:48

Otroligt dålig rek. +3,5 games är absolut ingenting när Federer går upp mot en medelmåtta som Zverev. Nä, känns inte alls påläst den här gången.

Sorkfan - 2016-05-10 20:36

Gillar reken, valde dock +4@1.87 på pinnacle som låg helt fel innan, nedspelad nu. Tror också Roger kan va rostig och zverev långt ifrån ofarlig här.

DENNISS - 2016-05-10 18:43

glömde att säga snygga rekar av dig på slutet

minipogge - 2016-05-10 17:56

Tack så mycket för denna!

DENNISS - 2016-05-10 16:49

titta på Federers grus meriter vad går att klaga på? många säger ju att om vi int hade haft Nadal eller djokovic hade Federer troligen varit den bästa grus spelaren genom tiderna för vem hade stoppat han i franska åren när han va som bäst givetvis är han bättre på snabba underlag men han är ju en mycket bra spelare på grus också även om man nu säger att han inte är gynnad av grus har han ju bara resultat som andra kan drömma om.
Att han kan va ringrostig det är de nog inget snack om tror däremot han vinner matchen ändå.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: