Speltips Liverpool vs Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-11 21:00
Land: England
Liga: PL
Odds: 1.70
Tips: Ö2,5
ö2,5 mellan Liverpool och Chelsea känns vettigt.

Oddset har droppat en del, men tycker fortfarande det går att spela till 1.70. Annars går det såklart fint att ta spelet live, efter fem minuter eller så, till ett förmodat högre pris. Om oddset nu inte studsar upp igen.

8. Liverpool 36 16 10 10 61:48 58
9. Chelsea 36 12 12 12 57:51 48

En uppskjuten hängmatch såhär mitt i veckan. För Chelseas del finns det inte inget uppenbart mer än äran att spela för här. Många spelare har nog tankarna på sommarens EM eller nästa säsong. Borde dock finnas en viss laddning eftersom det här ändå är ett möte som garanterat involverar en del känslor. Så det borde inte bli den där sömniga träningsmatchsinställningen i alla fall. Terry som bekant avstängd, medan Ivanovic är tveksam. Så blir lite ommöbleringar försvaret. Blir väl ungefär den här elvan:

Courtois,
Azpilicueta, Cahill, Miazga, Rahman
Matic, Mikel
Willan, Fabregas, Hazard
Costa

Chelsea har väl signat ut lite från den här katastrofsäsongen. Ser man på de sju senaste matcherna har sex gått över 2,5. Fem har gått ö3,5. Målen har kommit både framåt och bakåt. Finns ingen anledning att parkera någon buss i det här skedet av säsongen heller, ser framför mig ett rätt offensivt och ändå inspirerat bortalag.

Liverpool kan koppla grepp om sjätteplatsen, vilket hade garanterat Europaspel nästa säsong. Nu är det såklart Europa League-finalen nästa onsdag som laget har mest fokus på, men helt klart är att det laget vill avsluta PL så bra som möjligt. Det här är sista hemmamatchen för säsongen, Klopp känns som en tränare som vill bjuda hemmafansen på en sista rejäl show. Tycker Liverpool spelat väldigt bra den senaste tiden. Med Sturridge tillgänglig finns fler offensiva hot och det är många som levererat poäng på sistone.

Inga direkt nya avbräck för Liverpool, Henderson och Sakho fortfarande out. Vilade en mängd spelare i helgens ligamatch efter Europa League-urladdningen förra torsdagen. Nu är det sista hemmamatchen för säsongen och jag räknar med ett lite mer ordinarie lag. Tänkbar elva:

Mignolet
Flanagan, Lovren, Toure, Clyne
Can, Milner
Lallana, Firmino, Coutinho
Sturridge

Min känsla är att det här kan bli en rätt avslappnad match mellan två lag som fokuserar mer på offensiven än defensiven. Pools försvar är fortfarande inte superstabilt, så det är rätt lätt att se båda lagen näta här. Chelsea har släppt in mycket mål på slutet och får rotera lite i backlinjen dessutom.

Full fart från start och 3-2 på tavlan efter 90?
Spela på Liverpool vs Chelsea hos Nordicbet
Spela nu
Polsater - 10 Maj 2016 - 22:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: