Speltips

Speltips Raonic-Kyrgios

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-11 15:30 Spela här

Speltips Raonic-Kyrgios
Land: italien Liga: atp masters
Odds: 1.75 Speltips: Kyrgios
2016-05-11 15:30 Raonic-Kyrgios Kyrgios 1.75 DENNISS

Jag tycker Kyrgios ska va given favorit här han har gjort en godkänd säsong på underlaget så här långt med 5 vunna och 2 förlorade matcher han gjorde en bra turnering i Madrid där han vann mot Wavrinka och Cuevas plus att han pressade Nishikori till en hård tresets match i semifinalen.

Raonic har nått två kvartsfinaler i masters i Monte Carlo och Madrid och har gjort det ok men man ser ju vilka problem han får när han stöter på hårdare mostånd särskilt har han ju svårt med rörelsemönstret på banan jag tycker inte hans serve har varit helt hundraprocentig heller Cechhinato hade inga större problem att returnera den i första omgången här och va ju mycket nära att ta en skräll vinst.

Jag håller Kyrgios som den bättre spelaren han har även en bra serve och kan han hålla en bra serve procent kommer han att stora möjligheter att sätta press på Raonic i hans serve game.
Ingen av dom här två spelarna gillar långa boll dueller men jag håller ändå Kyrgios som den starkare på dom bollar det kommer bli spel på i och med att han rör sig mycket bättre än Raonic som ofta kommer i tidsdnöd.
Kan Kyrgios sätta lika många bollar i spel i Raonics serve game som Cecchinatto gjorde igår ser jag han som stor favorit att vinna matchen.

DENNISS - 11 Maj, 2016, 10:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!