Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-11 12:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: italien Liga: atp
Odds: 1.69 Speltips: Federer/Ferrer
2016-05-11 12:00 tennisdubbel Federer/Ferrer 1.69 DENNISS

Federer-Zverev

Federer har varit borta ett tag men jag förutsätter att han kommer bra förberedd här mot den största talangen på touren bland spelarna under 20 år Zverev.

Zverev har imponerat i år han ju bland annat en kvartsfinal i masters i Indian Wells på grus har det väl inte gått lika bra men han har ändå en tredje omgång i Barcelona och en semifinal i Munchen att luta sig emot.
Det som är mest imponerande med Zverev är att han verkar kunna hålla rätt jämna steg med högt rankade spelare han pressade ju bland annat Thiem till en hård tresets match i semifinalen i Munchen.

Det här är ingen enkel match för Federer men med hans stora kapacitet är han ju alltid svårslagen även om han varit borta ett tag han va i final här förra året och Zverev är ännu inte i närheten av Federers kapacitet trots att han är under stor utveckling.
Zverev gör det bra men någon topp 10 spelare har han aldrig vunnit mot ännu, Federer känns för tung för Zverev här.

Garcia Lopez-Ferrer

Ferrer fick gå en tre set i första omgången mot Volandri det va något oväntat men han vann rätt enkelt i avgörande set, Ferrer har inte riktigt varit sig själv i år men hans grund kapacitet på grus är ju enormt hög.

Garcia Lopez vann mot Fognini i första omgången , första set fick han nästan gratis mot Fognini i andra gjorde han en godkänd insats.
Garcia Lopez har ju rätt bra resultat på grus men har haft svårt mot Ferrer som har 9-1 i inbördes möten och 5-0 på grus.
Garcia Lopez styrka är ju att nöta ner moståndarna men här för han möta en spelare som är ännu bättre på det spelet och inte gör många misstag det är svårt att se hur han ska kunna utmana Ferrer varken i längre bollar eller slå ut han Ferrers försvar är alldeles för bra.

DENNISS - 11 Maj, 2016, 11:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!