Speltips

Speltips Sverige - Kazakstan

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-11 19:30 Spela här

Speltips Sverige - Kazakstan
Land: Ryssland Liga: VM
Odds: 1.70 Speltips: Sverige -2.5
2016-05-11 19:30 Sverige - Kazakstan Sverige -2.5 1.70 Petting

Sverige -2.5 (vs Kazakstan) @ 1.70 hos bet365

Sveriges matcher såhär långt:
2-1 mot Lettland efter OT
5-2 mot Danmark
2-4 mot Tjeckien

Kazakstan:
3-2 mot Schweiz efter straffar
4-6 mot Ryssland
2-4 mot Norge

Okej, reken då. Till att börja med är Sverige ett mycket, mycket bättre hockeylag än Kazakstan. Kazakerna har enligt sifforna spelat jämnt med tidigare motståndare men matchbilden har sagt något helt annat och dem har gång på gång räddats av sitt powerplay. Man har faktiskt gjort hela 6 av 8 mål i powerplay, då kan ni räkna ut att man har sett rätt risigt ut i 5 mot 5 spelet. Mot Schweiz förlorade man skottenstatistiken med hela 25 skott, 30 mot Ryssland och 24 mot Norge. Det är massiva siffor. Man förlitar sig oerhört mycket på sin första femma som håller ganska hög klass i den här turneringen, men bakom dom så ser det oerhört tunt ut.

Reken byggs mycket på att den här förstafemman såg otroligt sliten ut igår mot Norge. Dom har fått dra ett otroligt stort lass och det är inte alls konstigt att energin tog slut i tredje perioden. När Norge hade ledningen med 10 minuter kvar och coachen skickade in det bästa han hade så orkade dom knappt stå på skidskorna och hade inte en chans att ens komma in i offensiv zone. Då hade man ändå fått vila en dag, vilket inte är fallet idag.

Spelmässigt ser jag inte hur dom ska ha en chans mot Sverige faktiskt, i alla fall inte som dom spelat hittills i turneringen. Defensivt är dom verkligen inte bra, dom sjunker väldigt långt ner i boxen väldigt ofta. Speciellt i BP där pressen är obefintlig och man låter motståndarna ta väldigt lätta avslut.

Nej det här kan nog bara sluta på ett sätt. Sverige måste studsa tillbaks efter förlusten senast, så motiverade är man. Håller man sig utanför utvisningsbåset tror jag att det här kan rinna iväg, ska vi säga 6-1?

Lycka till!

Petting - 11 Maj, 2016, 13:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!