Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-12 12:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: Land Liga: atp masters
Odds: 2.04 Speltips: Wawrinka/Nishikori
2016-05-12 12:00 tennisdubbel Wawrinka/Nishikori 2.04 DENNISS

det har gått trögt på slutet men 4 av 6 tennis spel in den här veckan.

Wawrinka-Monaco

Världsfyran Wawrinka mot 114 rankade Monaco , argentinaren är ju mycket bättre än sin ranking men något sådant här motstånd är det ett tag sedan han vann mot.
Wawrinkas början av året va rätt bra men vår säsongen har inte varit särskilt bra men med tanke på vilken kapacitet Wawrinka har kan det nog vända när som helst han va i semifinal här förra året som följdes upp med final i franska öppna.

Monaco har ju kommit tillbaka bra i år och har vunnit en titel på grus i Houston han ju även fått med sig några vinster nu på grus säsongen och han kommer att klättra på rankingen.

Monaco ska inte underskattas på underlaget men här är motståndet riktigt tufft jag tror Wawrinka helt enkelt är för bra här och han har poäng att försvara han har ju även poäng att försvara i franska öppna så ska han inte tappa massvis av poäng på dom här två turneringarna är det nog dags att han börjar spela på en högre nivå igen.

Gasquet-Nishikori

Nishikori har presterat på en hög nivå hela året och i de stora turneringarna har han visat att han är att räkna med i de största turneringarna, kvartsfinal masters i Indian Wells, final i masters i Miami, final i Barcelona och semifinal i Madrid förra veckan där han pressade Djokovic hårt i semifinalen.

Gasquet hade ju ett rätt bra år förra året med bland annat en semifinal i Wimbledon i år har inte varit lika bra och han kommer att ha många poäng att försvara. Gasquet behärskar ju alla underlag och en bra dag kan han slå de flesta problemet är väl att han är rätt ojämn och blandar o ger en hel del.

Det här är en repris från förra veckan i Madrid där Nishikori vann i tredje omången i två raka set, Nishikori känns som en jobbig motståndare för Gasquet som gärna söker snabba avslut och gynnas inte av att möta en spelare som är oerhört svår att slå hål på och gör få misstag.
Jag tycker Nishikori är en av spelarna med bäst inställning på touren han gör alltid jobbet och är svårslagen i dagsläget han har spelat på en hög nivå länge nu och kommer han in med samma nivå som tidigare i år tror jag han vinner det här.

DENNISS - 11 Maj, 2016, 22:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!