Speltips Tjeckien - Kazakstan

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-05-13 15:30
Land: Ryssland
Liga: VM
Odds: 1.75
Tips: Över 5.5
Tjeckien -1.5 satt enkelt, vinst med 7-0 och det var aldrig något snack. Tjeckien straffade Norge maximalt vid turnovers precis som jag var inne på, och då går det fort mot världens kanske bästa kontringslag. Imorgon spelar vi på Tjeckerna igen, men denna gång tror jag på målrikt!

Tjeckien - Kazakstan över 5.5 mål @ 1.75 hos WilliamHill

Tjeckiens matcher såhär långt:
3-0 Ryssland
4-3 Lettland (OT)
4-2 Sverige
7-0 Norge

Kazakstans matcher:
3-2 Schweiz (straffar)
4-6 Ryssland
2-4 Norge
3-7 Sverige

Kazakstan har alltså släppt in 19 mål på sina 4 inledande matcher i VM och jag ser inga tendenser på att det ska bli mindre mål imorgon. Dom är väldigt dåliga defensivt precis som jag sa inför matchen mot Sverige. Man sjunker ner djupt i egen zone och det är oerhört lätt för motståndarna att komma in i offensiv zone och hitta avslut då pressen i princip är obefintlig.

Samtidigt är man faktiskt inte helt ofarliga offensivt, speciellt förstakedjan med Boyd, Dawes och Bochenski är rikigt farliga, speciellt i PP. Så jag tror inte att dem kommer att gå mållösa som Norge gjorde idag, speciellt inte när Tjeckien spelar två matcher på två dagar, det brukar kunna rendera i några extra felbeslut eller halvhjärtad backchecking vid ledning.

Med det sagt så måste Tjeckien fortfarande vinna för att vara säkra på en förstaplats som man har helt i egna händer. Och den vill man INTE slarva bort, för då väntar betydligt bättre motstånd i kvarten vilket man såklart vill undvika.

Ryssland och Sverige löste linan själva, jag förväntar mig att även Tjeckien går in och gör i alla fall 5 mål framåt och att Kazakerna fortsätter vara farliga i sina uppstick. Jag är lite kluven på fördelningen av mål, övervägde länge Kazakstan över 1.5 mål men väljer det här lite tryggare spelet i mina ögon.

Lycka till!

Twitter: @pettingbetting
Spela på Tjeckien - Kazakstan hos William Hill
Spela nu
Petting - 12 Maj 2016 - 22:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: