Speltips

Speltips E-Sport (Långtidsspel)

Sport: Annat Spelstopp: 2016-06-02 17:00 Spela här

Speltips E-Sport (Långtidsspel)
Land: Europa Liga: EU LCS
Odds: 9,00 Speltips: H2K
2016-06-02 17:00 E-Sport (Långtidsspel) H2K 9,00 Sudamericana

E-Sport(League of Legends)

Spelstopp: 2 Juni, 17:00.

H2K att vinna grundserien spelas.

Jag är ytterst förvånad att oddset är så högt på detta lag med en bra infrastruktur bakom spelarna och med en Coach som tillhör bland dem bästa i Europa ses som en stor outsider till att vinna grund-serien medan lag som är vanligtvis sämre ses som bättre enligt bolagen.

Laget H2K är intakt utom på en position då man bytt "AD-carry" till "Freeze" som får ses som en mycket stabil allround spelare som är en lagspelare i första hand till skillnad från den tidigare vid namn "Forg1ven" som skulle ha alla kills och farm även om denne skärpte sig tillslut med sin attityd. Personligen tycker jag att det är på tiden att den nya AD:n för H2K får chansen i ett större lag som detta och ska nu visa att han håller i den absoluta toppen i detta spel.

Den sistnämnda har en högstanivå som är bättre än den nya AD:n men jag tror bytet kan hjälpa laget att uppnå nya höjder då andra spelare får större ansvar i form av "Ryu" som är mid-laner och som en gång i tiden varit där uppe och hotat världens bästa spelare och mid-laner "Faker" om tronen som nu får ta på sig en roll att leda laget framåt tillsammans med "Jankos" som är enligt många inklusive mig den bästa Junglern i Europa, främst i Early-game där han fått smeknamnet "King of first blood"

Som helhet är man ett riktigt bra lag där flera spelare har erfarenhet av världsmästerskap och dylikt. Sker inget ovanligt då tillhör man toppen och hotar om första platsen i min bok.

Förra säsongen kom man tvåa i grundserien med en statistik på (14-4) precis bakom nykomlingarna G2(15-3) som vann grundserien men även play-off slutspelet överraskande nog.
H2K föll snöpligt med 3-2 i Games mot Origen i semifinalen som kunde slutat i deras favör likväl.

Trots spelarbyte på en position som inte är så jätte väsentlig som exempelvis om man byter sin "mid-laner" där vi har ett exempel på Origen förra säsongen som såg riktigt bleka ut i första matcherna innan man kom igång tillslut så anser jag att detta långtidsspel är ett mycket bra sådant och jag synar det redan nu med en hyfsad summa.
Vi får se hur det går men jag är optimistisk! Till nio gånger insatsen så kan man inte låta bli att syna detta.

Främsta utmanare enligt mig är: Fnatic & Origen.


Sudamericana - 13 Maj, 2016, 13:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sudamericana - 2016-05-23 16:29:55

Haha, dags att vakna gubben.. När den andre börjar skryta då vet man att man har vunnit "debatten"

Ha det

JL_ - 2016-05-23 16:27:27

Du kan inte mer än mig om dessa spelare och spelet. nuff said. Jag har vunnit över 100 lax på LoL-betting och har spelat med alla topspelare i EU.

"Väl mött"

Sudamericana - 2016-05-23 16:21:07

Jag kommer med vettiga motiveringar som är neutrala och synar några spel som är bra att lägga en insats på. Blandar inte direkt mina känslor om lagen/spelarna.

Fakta finns framför dig och jag som följt E-sport och i synnerhet League of Legends kan betydligt mer än dig när det gäller att förutspå en match och vinnaren som jag exempelvis gjorde under "MSI" där alla rekar satt och några max-spel.

Väl mött.

Sudamericana - 2016-05-23 16:18:11

Sudamericana - 2016-05-18 15:33:57
origen.gg/2016/05/changes-in-origen/ …

Långtidsspelet på "H2K" inom E-Sporten ser ljusare ut nu!
En av främsta utmanarna(Origen) tappar två spelare(sin bot-lane)

Dem ryktas gå till "G2" som nu får ses tillsammans med Fnatic som främsta utmanare om dem får det att fungera.
Deras förra Bot-lane var trots allt riktigt bra för EU LCS.

Svar på din synpunkt.

Sudamericana - 2016-05-23 16:15:54

Du ser att jag uppdaterade med nyheter om spelarbyten och dylikt. Läs längre ner.

Immortals var usla i slutspelet, alltså låg lägstanivå och man vann i grundserien på andras misstag när man var riktigt kassa, låg under med gold och kills i 3-4 matcher i rad och "Huni" var allt annat än bra.

Yellowstar är vad du än tycker än världsklass support som vunnit världsmästerskapet och flera titlar med Fnatic, ett par dåliga games ändrar inte på det och man går ner sig nu med en ny och oprövad support.

Gör din läxa innan du kritiserar andra.

JL_ - 2016-05-23 14:25:24

Dessutom säger du att TSM tappar sin världsklass support HAHAHA jag dör. Vet inte om du blunda varje gång TSM spelade men Yellowstar var brutalt dålig i TSM.

JL_ - 2016-05-23 14:13:16

Främsta utmanarna är fnatic och Origen? Ursäkta men vad röker du?

Du ser inte ens G2 som ett hot? De vann förra året och nu även fått Niels och Mithy (EUs, om inte westerns bästa botlane). Vet inte om du kollade slutspelet förra året med VandeR och Jankos var bedrövligt dåliga. Att du nu får det att låta som dom enkelt kan vinna är skrattretande.
Origen är inte i närheten av en utmanare. De hade kommit 8a eller 9a förra året om det inte vore för Niels och mithy. Soaz och amazing var bedrövliga men trappade upp lite i slutet.


Inmortals- Hög högstanivå och låg lägstanivå. Startade gångna säsongen magiskt för att tillslut spela risigt. "Tiltar" för lätt.

Låg lägstanivå? Vet inte hur du får 17-1 i grundserien sen 3 matcher med offmeta picks som låg lägsta, det handlade BARA om underskattning och TSM var faktiskt bra. Du är fel på så många punkter att jag inte ens orkar rabbla upp dom. Lycka till med spelandet !

Sudamericana - 2016-05-20 16:52:56

H2K att vinna grundserien(E-Sport) har sjunkit återigen.
Ligger på @6,50 nu

Tror det sjunker ännu mer ju längre tiden går fram tills start.
Haka på medan det finns tid. Spelvärt.

Sudamericana - 2016-05-19 23:37:32

http://www.redbull.com/de/de/esports/stories/1331795728231/h2k-pr0lly-freeze-forg1ven#english

Spännande artikel där H2K tränaren säger att man kan nå högre höjder med den nya AD:n som jag varit inne på.

Sudamericana - 2016-05-19 11:51:20

En Galen dubbel:

Vinnare av grundserien i EU & NA:
H2K & C9 @88

Tror på bägge lagen som sagt och kombinerar dem till en fin dubbel som vi får till ett fantastiskt odds. Var ursprungligen @99.

Sudamericana - 2016-05-19 11:08:52

E-Sport(League of Legends)

Spelstopp: 4 Juni, 20:00

NA LCS

C9 att vinna grundserien @11,00

Gillar deras roster & "bänk"
Är en outsider som kan "skrälla".
Ökad konkurans nu med två spelare på varje position samt flera alternativ. Bra coachning-staff bakom dem & infrastruktur.
Laget är intakt och har vunnit grundserien samt playoff för och gjort fina prestationer i världsmästerskapet. Denna gångna säsong avslutade man så bra att laget sågs som favoriter till att ta hem det men i bo5 så föll man mot TSM där man spelade dåligt & underskattade motståndrna en aning.

Främsta utmanare:
CLG - bra överlag, stärkta av MSI prestationen.

Inmortals- Hög högstanivå och låg lägstanivå. Startade gångna säsongen magiskt för att tillslut spela risigt. "Tiltar" för lätt.

TSM skulle också vara här men då man tappar sin världsklass support då går man ner sig & med tanke på vilka det ryktas som ersättare så ser det ej bra ut där.

Jag synar med en medel insats.

Sudamericana - 2016-05-19 00:29:47

Nyhet:

Origen har fått en ny Bot-lane i form av: AD: Forg1ven (ifrån H2k) & Support: Hybrid (ifrån G2)

Spontant är AD:n bra medan supporten är enligt mig inte så jätte bra jämfört med Vander(H2K) till exempel men supports brukar ej vara direkt avgörande utan vid enstaka tillfällen där man gör en oväntad sak vänder matchen till ens favör.

Som helhet går man ner sig i Origen lägret och det är bra för långtidsspelet. Måste spela ihop sig i sin bot-lane och måste få det att klaffa med övriga i laget. Vi får se hur det blir.

Sudamericana - 2016-05-18 15:33:57

origen.gg/2016/05/changes-in-origen/ …

Långtidsspelet på "H2K" inom E-Sporten ser ljusare ut nu!
En av främsta utmanarna(Origen) tappar två spelare(sin bot-lane)

Dem ryktas gå till "G2" som nu får ses tillsammans med Fnatic som främsta utmanare om dem får det att fungera.
Deras förra Bot-lane var trots allt riktigt bra för EU LCS.