Speltips Heat - Raptors

Sport: Basket
Spelstopp: 2016-05-14 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.62
Speltips: Raptors +6.5
Spela på Speltips Heat - Raptors
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Raptors +6.5
Tjeckien startade i ett riktigt bra tempo och överspelet såg bra ut tills 1-0 kom, efter det gick man ner i tempo och slöspelade sig igenom hela matchen. Tråkigt minst sagt. Men vi går vidare!

Toronto Raptors +6.5 @ 1.61 hos Unibet

Game 6 inatt alltså och Raptors går in med en 3-2 ledning. Motivering till reken:

1. Whiteside är ett större avbräck för Heat än Valanciunas är för Raptors. Mestadels för att Miami redan är vingklippta på center-positionen med Bosh out for season, samtidigt som Raptors faktiskt har Biyombo att skicka in i lineupen nu. Biyombo är enligt mig inte en mycket sämre spelare än Valaninuas och med honom i laget så bibehåller man en rim-protection, något som Heat saknar utan Whiteside nu. För Stoudemires kropp är och har varit helt slut i några säsonger nu. Kvar finns Haslem (35 år gammal) och McRoberts som har haft hela säsongen sönderryckt av skador.

2. Med Whiteside och hans rim protection så lyckades man hålla Lowry och DeRozan under kontroll, Raptors viktigaste spelare. Dom var rent ut sagt livrädda för att komma i närheten av korgen, för dom visste att Whiteside bara väntade på att få slänga ut sina långa armar och blocka. I senaste matchen gjorde dom tillsammans 59 poäng, vilket jag tror var jätteviktigt då dom varit hårt kritiserade under hela slutspelet egenligen.

3. Toronto har bättre matchups. Fram för allt Lowry på Dragic och Carroll på Wade. Man kan inte gömma DeRozan på någon kass forward, men det är samtidigt långt ifrån en mardrömsmatchup att sätta honom på Deng eller Joe Johonson eller vem det nu blir. Samtidigt kan man spela ett bra lagförsvar med vetskapen om att Biyombo finns bakom och rensar upp om det behövs.

4. Torontos bänk är bättre (inte bredare dock) än Miamis enligt mig. Där finns fram för allt Ross och Joseph båda kan komma in och göra ett förtjänsfullt jobb utan att man tappar i produktion speciellt mycket.

Jag tror det här kommer bli rikigt jämnt ända in i slutet. Vilka som vinner vågar jag inte sia om, men att Raptors inte förlorar med mer än 6 poäng känns jag mig ganska trygg vid.

Lycka till vid rygg!
Spela på Heat - Raptors hos Unibet
Petting - 13 Maj 2016 - 18:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: