Speltips Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-05-14 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.684
Speltips: Pens Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Pens Ö 2.5 mål
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

Goalies: Murray (probable) vs Bishop (probable)

Wow vilken Conference final vi får i Eastern när de Pittsburgh Penguins ställs mot Tampa Bay i en väldigt spännande serie.

Penguins slog ut mina favoriter inför säsongen Washington Capitals med 4-2 i matcher och det är i mina ögon ett strykebesked. Detta Penguins som haft stora problem i slutspel trots att man många år i rad dominerat i grundserien. I mina ögon har alltid målvaktspositionen varit frågetecknet för Pens i slutspel då den ordinarie förstamålvakten M-A Fleury väldigt ofta visat upp nervositet och underprestation när det verkligen gäller. I år har Fleury varit skadad och rookiemålvakten Matt Murray har klivit som ett stjärnskott och tagit Penguins till detta läge. Detta tillsammans med att man har en väl fungerande offensiv som leds av kapten Crosby och även värvningen av Phil Kessel ser ut att bli lönsam.

Tampa Bay har tagit sig till Conference Final för andra året i rad och det är verkligen starkt gjort efter att man inledde denna säsong på ett skakigt sätt. Ben Bishop har återigen bevisat att han är en av ligans bästa målvakter och har storspelat. I Steven Stamkos frånvaro har ryska stjärna N.Kucherov klivit fram som laget nyckel. Tampa ser solida ut på alla positioner men frågan är om inte Penguins blir tufft utan en Steven Stamkos i laget?

I mina ögon är Penguins snäppet tyngre då man har formtoppade spelare samt en nästintill skadefri trupp. Bolts saknas sin bästa spelare och frågan är om inte det blir faktorn som väger över för Penguins.

Penguins har i årets slutspel visat upp väldigt fin offensiv och man gjorde Ö 2.5 mål i 4/6 matcher och 3/3 hemmamatcher mot ligans bäst organiserade lag i mina ögon, Caps. Dessutom har man gjort minst 3 mål i 5/6 hemmamatcher i slutspelet.

Jag tror Penguins som fått många dagars vila bör ha minst lika bra chans i natt på att lösa linan, men samtidigt besitter Tampa offensiven att pressa Murray i Penguins bur. Detta i en redan historisk målrik matchup gör att mitt val i matchen blir

Pittsburgh Penguins Ö 2.5 mål @ 1.684 med 4/7 units hos Pinnacle Sport

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning hos Betsson
hockeystick - 13 Maj 2016 - 18:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: