Speltips V75 Åby 14/5 2016

SPORT

Trav

LIGA

V75

PUBLICERAD

13/05/2016 22:00

post-img

V75 Åby 14/5 2016

SPELSTOPP

14/05/2016 16:00

Speltips V75 Åby 14/5 2016

Tobascho

Tobascho

Tobias Skogsberg

PUBLICERAD

13/05/2016 22:00

PUBLICERAD

13/05/2016 22:00

SPELSTOPP

14/05/2016 16:00

SPORT

Trav

LIGA

V75

post-img

V75 Åby 14/5 2016

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds V75
Tips Speltips

V75 Åby 14/5 JACKPOT 48 MILJONER att spela om!!

V75 1. 3,8,9,10,11
Jag tycker detta lopp är en väldigt lurig inledning på V75 omgången.
På förhand ger jag mitt tips till nr 8 Sir Ratzeputz som har kanonform och har chans på bra ryggar, sen finns ju även detta magiska open-stretch om det skulle bli så att han fastnar invändigt. Gillar distansen och täta starter är ingen fara enligt tränaren, blir samma balans som senast.
Jag väljer även att plocka med
3. Even First Boy som felfri vill till spets, ovan voltare - 3 starter i volt varav en galopp.
Gillar distansen och blir hästen att slå OM den når ledningen, kan tom vara en omöjlig uppgift för de övriga då.
9. Fridericus som senast svarade för en ruggig avslutning från plats långt bak i fältet, kan han gå en liknande tid nu lär det bli svårt att besegra den. Också ovan voltare, voltat en gång tidigare men klarade det felfritt.
10. Alkalizer AM och Erik Adielsson är en bra kombo! Har visat att han gillar distansen och hästen är ett måste streck på kupongen.
11. Navigator Sib har toppen form! Jag tror det blir körning där framme och alla travkunniga vet ju vad som brukar hända om två träter - då vinner den tredje! Hästen kommer få en bra resa och med rätt ryggar framför sig kommer den kunna utmana på allvar till slut.

Mitt avslag i omgången
1. Kemas Magic galopp i de senaste starterna, minus med volten dock stort plus med spår 1. Kommer dock troligen gå med skor för att få hästen mer stabil och pålitlig.
För mig har hästen i alla fall mer att bevisa innan den kommer med på min kupong.

V75 2. 11
Första spiken i omgången för mig, nr 11 Eldrick Boko en rejäl häst med bra klipp i stegen. Han har gått oerhört bra och fått 3 segrar på 4 starter i denna regi. Total på 11 starter i karriären har hästen bara två förluster. Samma balans som förra gången, aluminiumskor.
En häst som är redo för större utmaningar och kommer klättra i klass.
Spåret talar emot men jag tror inte Johnny Takter väljer att ligga på latsidan, tror snarare han försöker köra offensivt omgående.

Vill man gardera ta med nr 3 Talassio, nr 4 Bottnas Commandeur, Nr 8 Ågårds Mats, nr 1 Västerbo Starlit i den turordningen.

V75 3. 1,2,3,6,8,10,11
Wow vilket härligt guldlopp!! Ser sjukt svårt ut på förhand.
1. Arazi Boko - favoritdistans och kan öppna och tar spets om den är frisk vilket den inte var senast. Sen släpper man helst till nr 8 Papagayo E och får rygg ledaren och siktar på open-stretch.
2. Hillustrious - jänkarbike och barfota runt om! Siktar mot spets och vill köra där om de når spets vilket stallet tror man gör då hästen är ruskigt snabb första biten.
Väl i ledning släpper man inte någon förbi sig.
3. Al Dente - gillar spåret och är också snabb ut. Stallet inser också att det kommer bli körning innanför och kommer nog inte vara med i den körningen utan smyger med bakom. Formen pekar stadigt uppåt och distansen är ett plus.
6. Smilin Eli - spår med vingelrisk. Jag gillade dock vad hästen presterade senast och tror som stallet att formen är på väg uppåt. Är dock ett s.k. lyxstreck som man kan plocka bort då man bara kommer smyga med så länge som möjligt.
8. Papagayo E vill till Elitloppet och har tänkt bevisa det här. En häst i absolut toppform med fina lopp bakom sig.
Skor runt om blir det och man är redo för ett snabbt lopp ned mot 1.10 och kanske även lägre än så om det behövs.
10. Nahar - åldringen, hedershästen ska med på kupongen då han är i bra form kan få hyggliga ryggar från start. Nahar serveras alltid chansen och man kommer vara
med där framme till slut. Vill till Elitloppet.
11. On track Piraten - ett uselt utgångsläge och det kan bara bli bättre, man kör barfota runtom för första gången sedan ifjol.
OM det blir tuff körning kommer hästen segerstrida då hästen brukar bli Snabbare den sista biten då skorna är av.

V75 4. 2,5,6,8,12
Intressant lopp med många hästar som bör ha vinstchans.
Första häst i loppet för mig är nr 8 Erik Sting som har fått ett helt vinststaket utan plump i protokollet nu under året.
Hade hästen haft spår något längre fram hade jag inte tvekat i att spika hästen då Björn Goop nu dessutom sitter upp bakom.
Hästen kommer laddas från start och vill bara kusken fram mot ledning så är det inte omöjligt att han får den tämligen omgående. Vid de tidigare starterna har man aldrig riktigt behövt köra för fullt utan nu blir nog premiärkörning! Troligen lättar man balans dessutom.
2. Copimade hade ett bra fjolår och krönte säsongen med start i Kriteriet. Nu har man framspår på favoritdistans så chansen finns att man är med och hotar om segern.
5. Platon Face - Kuskförstärkt? Ja i min mening är det en rejäl sådan då Ludde själv inte kör utan Erik Adielsson. Hästen har en resultrad som inte skrämmer någon 11 av 15 starter har slutat med galopp, men nu sitter det upp en kusk som kan köra häst så som jag vill och jag tror Erik lyckas hålla hästen i rätt gångart.
Hästen kommer köras lugnt från start pga galopprisken men har kapacitet att vinna loppet. Var i senaste loppet totalt överlägsen och visade i alla fall mig att hästen är bra när den bara sköter sig.
6. Sevilla - jänkarbike och ryckhuva. Man har siktet in på Derbykvalet för säsongen och matchas med stor försiktighet mot det. Har visat att den besitter en enorm slutspurt så med en fin smygresa kan den mycket väl dyka upp där framme.
12. Malkin - Outsider men absolut inte slagen, kan slå alla då den tål väldigt tufft jobb säger en av ägarna runt hästen då jag pratade med denne tidigare idag.
Hästen kvalade in till Breeders Crown finalen i höstas men galopperade då i sista sväng. Han har nu två lopp bakom sig i år utan att ha tömt sig, formen är på gång uppåt, utvecklingskurvan pekar bara uppåt!

V75 5. 1
Spets och slut hämta ut?
Nja men blir förmodligen spets, släpp till förhoppningsvis prinsessans ansikte och sedan sitter man bakom och väntar in open-stretch. Jag tackar och tar emot och hamrar in omgångens andra spik nr 1 Treasure Kronos!
Man har tränat henne för en barfota runtom ryggresa och då hon besitter en vass slutspurt kommer hon att vänta till strecket kommer, rycker tussarna och sedan lämnar hon konkurrenterna bakom sig, tack för sällskapet!

Vill man gardera ta med 6 Princess Face, 5 Pioneer Face, 2 Angel Rain och 3 Nathalie de Vie i den turordningen.

V75 6. 2,4,10,11,12
Också ett svårlöst lopp men med mina fem streck känner jag mig nöjd.
2. Shogun D.K kommer att ändra tillbaka till sin ordinarie balans och utrustning då den galopperade förra gången. Nu blir det vanlig vagn och tyngre skor. Man har haft siktet länge mot detta lopp och med kanonspår på favoritbana och distans kommer man göra allt för seger! Siktar mot ledning annars är inte rygg ledaren något tokigt alternativ.
4. Xlnt Chili Tripel gick i mål med mycket krafter kvar inklusive ryckhuvan senast.
Lövgren siktar mot spets och kommer nog dit tämligen enkelt då den är startsnabb och formstark.
10. Mellby Collector är en väldigt tapper häst i absolut toppform, gjorde en stark prestation i förra starten. Hästen kan bli vass emellanåt och nu med bakspår finns det större möjlighet för en lugnare resa och ett lugnare djur. Får han tur i loppet och allt stämmer krigar han där framme.
11. Heartbreaker V.S utmanade den store favoriten Fossens Bonus i lördags hela vägen in till mål, nu lottade till skittrist läge och behöver tur för att vinna. Dock gör prestationen i förra loppet att jag vill ha med hästen och likväl som nr 10 behöver han mycket tur för att segerstrida. Man kommer köra med skor och smyga med mot finalerna.
12. King Sir Kir var oerhört bra senast, men hade en häst som var Snabbare och lite bättre framför sig.
Hästen har lottats till fältets sämsta läge och behöver bli bland de sex främsta för att nå finalplats under Elitloppshelgen.
Därför kommer man inte köra för fullt om man ser att finalplatsen är säkrad…
Man kommer trots detta köra barfota runt om för att få en ännu starkare häst och med den balansen har han vunnit vid de två tidigare tillfällena som det testades. Dessutom sätter man på norskt huvudlag som han hade på sig vid vinterns segrar.

V75 7. 2,3,4
Visst är vi kvar till slutet?
Jag tror då på det och vill försöka fälla den store favoriten Uncle Lasse som mycket väl är ett spikförslag.
Det kan bli en rejäl körning om täten i detta lopp så var beredd på att det kommer gå undan, både 1. Farzad Boko, 2 Poet Broline och 4 Telecommando O.K. är startraketer.

Jag väljer att ta med
2. Poet Broline - man kommer ladda för spets och med tanke på att han är snabb ut är det inte omöjligt att han sitter i ledning och har man inte offrat för mycket kraft
så får Farbrorn en hård nöt att knäcka. Körs med samma balans som förra starten.
3. Heavy Sound eftersom det kommer bli körning där framme och Heavy Sound inte håller samma startsnabbhet som övriga kommer han att kunna få en bra resa och ligga bra till för detta berömda streck som öppnar sig på upploppet. Annars passar även dödens för denne häst som inte får glömmas bort om man garderar
4. Uncle Lasse är en häst som visat i två lopp här i Sverige och i flera lopp på andra sidan pölen att det är en topphäst. Dock har den aldrig fått möta så tufft motstånd som nu och eftersom man förmodligen inte kommer att nå täten kommer det bli ett tufft lopp för hästen. Den kommer få ett tufft och tyngre lopp än vanligt och därför känns det som att det finns läge att fälla den, speciellt då den är streckad på hela 69 % ikväll.

Har man plats och utrymme för fler hästar ta med 1. Farzad Boko, 9. Clemenza Am, 11. Cruzado dela Noche och 12 Pythagoras Face i den turordningen.



Mitt system
V75 1. 3,8,9,10,11
V75 2. 11
V75 3. 1,2,3,6,8,10,11
V75 4. 2,5,6,8,12
V75 5. 1
V75 6. 2,4,10,11,12
V75 7. 2,3,4
2625 rader - 1 312,5 kronor

För dyrt för dig?
Köp in dig på en andel för 150 kronor i det ATG Tillsammans bolag som detta system
är gjort för https://tillsammans.atg.se/lagsida/22920

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip

V75 Åby 14/5 2016

SPELSTOPP

14/05/2016 16:00

V75 Åby 14/5 2016

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds V75
Tips Speltips

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Tobascho -  14 Maj - 17:43
Ändrade spik till Uncle Lasse i sista loppet, garderar upp Eldrick i andra som redan är klar för final.
Nu håller vi tummarna
Tobascho -  14 Maj - 12:57
Absolut, jag har det i åtanke men ska höra definitivt besked från Burman innan jag lämnar in systemet
Illyllolis -  14 Maj - 02:53
Tänk på att Eldrich Boko är klar för klass 2 final, vinner han detta får han gå till klass 1 final istället. Tror inte på offensivt upplägg här.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas tio (10) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
USandeback

USandeback

13:30

29 Mar

Bristol City - Leicester

Fotboll - Championship

Båda lagen gör mål

1.80

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

29 Mar

Falkenberg - Trollhättan

Fotboll - Ettan Södra

Falkenberg

1.68

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

29 Mar

Norwich - Plymouth

Fotboll - Championship

1 asian -1,0

1.78

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.68

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

18:30

29 Mar

HV 71 - Oskarshamn

Ishockey - SHL

2 ML

2.55

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

29 Mar

Blackburn - Ipswich

Fotboll - Championship

2

1.96

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

20:00

29 Mar

D. Medvedev - J. Sinner

Tennis - ATP Miami

Medvedev +2.5

2.00

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

29 Mar

Watford - Leeds

Fotboll - Championship

Över 2,5 mål

1.73

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

00:00

30 Mar

Buffalo - NJ Devils

Ishockey - NHL

2 inkl ot och straffar

1.85

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

02:00

30 Mar

Nuggets-Timberwolves

Basket - NBA

1 -6

1.85

Idag
Live
Stahren

Stahren

13:00

30 Mar

GIF Sundsvall - Östersund

Fotboll - Superettan

1

2.60

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

30 Mar

Örgryte - Utsikten

Fotboll - Superettan

Ö2.5 + Blgm

2.02

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips - omg 1

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

4.45

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips

Fotboll - Allsvenskan

Långtidsspel

0.00

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

IFK Norrköping - Malmö FF

Fotboll - Allsvenskan kval

2 först till 2 mål

1.66

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

Allsvenska långtidsspel

Fotboll - Allsvenskan kval

Blandat

15.00

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

16:00

30 Mar

Kvalserien till HA

Ishockey - Kvalserien Hockeyallsvenskan

Hudiksvall

5.50

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

30 Mar

Bayern München - Dortmund

Fotboll - Bundesliga

1 & Över 2.5 mål

1.71

Idag
Live
USandeback

USandeback

21:00

30 Mar

Brentford - Manchester U

Fotboll - Premier League

Toney målskytt

2.40

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

31 Mar

Hammarby - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

1

1.91

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

31 Mar

GAIS - BP

Fotboll - Allsvenskan

Över 1 mål första halvlek

1.71

Idag
Live
USandeback

USandeback

15:00

31 Mar

Liverpool - Brighton

Fotboll - Premier League

1 hcp -1.5

2.00

Idag
Live
Stahren

Stahren

16:00

31 Mar

Långtidsspel Allsvenskan

Fotboll - Allsvenskan

Olika

6.50

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

16:30

31 Mar

Superboosten med Hajper

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

6.25

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

17:30

31 Mar

Manchester City - Arsenal

Fotboll - Premier League

1

1.98

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

1 Apr

IFK Göteborg - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.80

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3 Trav
1344 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3 Fotboll
288 kr
Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3 Trav
300 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3 Fotboll
7776 kr
USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars Fotboll
1296 kr
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3

Trav

1344 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3

Fotboll

288 kr

Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3

Trav

300 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3

Fotboll

7776 kr

USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars

Fotboll

1296 kr