Speltips

Speltips Atletico Madrid - Celta Vigo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-14 19:30 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Celta Vigo
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.1 Speltips: X2
2016-05-14 19:30 Atletico Madrid - Celta Vigo X2 2.1 rad

Champions League kampen i Spanien är avgjord. Det är två lag som kämpar om en direktbiljett till Europa Leauge, nämligen, Celta Vigo och Athletic Bilbao. Tabellen ser ut som följande:

5 Celta Vigo 60 poäng
6 Athletic Bilbao 59 poäng

5:e platsen innebär en direktbiljett till Europa Leauge och 6:e platsen innebär Europa Leauge kval.

Matcherna som spelas samtidigt är:
19:30 Athletic Bilbao - Sevilla
19:30 Atletico Madrid - Celta Vigo

Sevilla har ingenting utom äran att spela för. Dessutom ska de spela Europa League finalen mot Liverpool den 18:e maj.

Athletic Bilbao och Celta Vigo har däremot allt att spela för då en direktbiljett till Europa Leauge är både prestige och klirr i kassan.

Allt tyder på att Atletico Madrid, som verkligen inte har något alls att spela för, kommer att starta matchen i princip med samtliga bänkspelare, förutom målvakten Jan Oblat. Att alla bänkas och lämnar utanför truppen är egentligen inga konstigheter. Redan i förra matchen, som de förlorade med 2-1 borta mot Levante, så var all fokus på Champions League finalen. Atletico Madrid har bestämt sig för att ta revansch mot storebror Real Madrid. Då är inga skador välkomna samt att spelarna ska vilas. Mötet mot Celta Vigo ska bara spelas av. Dessutom står inte Diego Simeone på bänken och dirigerar så motivationen är riktigt låg för Atletico Madrid. Att bänkspelarna ska visa framfötterna nu när de väl får chansen är dessvärre inget argument som jag köper.

När det dessutom erbjuds en bit över dubbla pengarna, närmare bestämt 2.10 i odds, på att ligafemman tar åtminstone en poäng mot ligatrean i Spanien, så är det värdefullt oavsett - för att inte tala om att ett lag inte har något att spela för (samt en Champions League final runt hörnet) och ett lag kommer ge järnet.

Spelet på X2 i matchen läggs hos bet365 .

rad - 13 Maj, 2016, 22:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alltidvinst - 2016-05-14 21:08:09

Pajas. Gör din hemläxa och sluta lägg ut falsk info

Dezinho - 2016-05-14 19:28:05

vilket B-lag!

malisa - 2016-05-14 11:14:11

Ok spel men tänk att Celta måste nog vinna för Bilbao kommer vinna mot Sevilla som har Liverpool att tänka på och dom kommer inte spela med a-laget , den saken är säkert.

Så kanske bättre att lira rak tvåa och sänka insatsen lite för x lirar inte för Celta om Bilbao har läget under kontroll i Baskien .

Lycka till !