Speltips

Speltips Bradford-Millwall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-15 13:00 Spela här

Speltips Bradford-Millwall
Land: England Liga: Sky Bet League One
Odds: 2.50 Speltips: 1
2016-05-15 13:00 Bradford-Millwall 1 2.50 Karekezi

Bradford-Millwall 1

Okej, hittills har jag lagt tre rekar här på r&k. Oddsen 2.12, 2.55 och 2.40. Alla tre har suttit, senast den raka på Köpenhamn. Det är inte fy och skam, men nu går vi vidare mot nya framgångar.

Den här gången lägger jag något av ett hjärtespel. Första mötet av två semifinaler i kvalet till Championship. Bradford-Millwall, och jag är ju något av en Bradford-supporter. Men om man ska försöka se det lite neutralt så ser förutsättningarna ut såhär:

Millwall och Bradford känns som två riktigt jämna lag. Millwall slutade 1 poäng före Bradford i serien, 81 respektive 80 poäng, något som tyder på att båda lagen har presterat bra under säsongen. Inbördes möten under säsongen har slutat 0-0 samt 1-0 fördel Bradford.

Millwall kommer till matchen med stark form. 5 vinster på 6 matcher måste ses som starkt. Är dock tveksam till senaste matchen. Man mötte Gillingham som man ska ta. Millwall drar dock på sig ett rött kort och släpper in ett kviteringsmål. Får straff med sig i åttonde (!!!!) tilläggsminuten och vinner med 2-1. Utan att ha sett matchen känns det inte överdrivet stabilt. Utvisningen medförde även avstängning på mittfältaren Mahlon Romeo, något som kan påverka laget.

Bradford har inte riktigt samma form, men nästan. På 6 matcher har man fyra vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Man kommer från tre raka segrar och har faktiskt sett riktigt starka ut på senare tid, framförallt på hemmaplan. Vinst i de 7 senaste hemmamatcherna, och på dessa sju matcher har man släppt in ett mål. Ruggigt bra hemmaform alltså.

Bradford har visat så pass bra form på hemmaplan senaste tiden att jag tror de kan plocka en första seger i playoff nu när Millwall kommer på besök. Man vann även hemma mot Millwall för en och en halv månad sedan, vilket jag tror ger laget bra självförtroende. Jag spelar Bradford rak etta till 2.50 hos bet365 .
Spelar dock en lite lägre insats med tanke på Millwalls form, samt att det är utslagsrunda och då kan det gå lite hur som helst om man har otur.

Kör hårt!
Karekezi

Karekezi - 15 Maj, 2016, 00:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
FabioGrosso - 2016-05-15 10:41:48

Millwall roterade i den sista omgången då de inte hade något att spela för. De vann matchen trots att Gillingham FC var ganska klara favoriter i den matchen sett till oddset. Detta har jag fått fram genom en snabb anblick. Anfallaren Morrison som gjort 15 mål den här säsongen var exempelvis placerad på bänken.