OBS 19:15
Var ett tag sedan man skrev en rek här på sidan men tänkte ge mig på ett försök idag och det kommer ifrån hockey VM och mötet mellan Slovakien-Finland.

6-2, 5-1, 3-2, 3-0, 3-1 så skrivs Finlands fem första matcher i detta VM till. lagen som avverkas i ordning är Vitryssland, Tyskland, USA, Ungern och senast Frankrike.

Medans Slovakien 4-1, 5-1, 1-5, 2-4, 0-5 började med två vinster emot Ungern och Frankrike men sedan gick det utför. Förluster emot Tyskland, Vitryssland och tillsslut Kanada. Stora förluster har det blivit med ju som vi kan se.

Men finns inget intressant spel på själva matchen alltså vinnaren och så menar jag då oddsen inte lockar men spelet jag tänker lira kan jag börja med att skriva så här på 5 matcher kan jag skriva 3, 3, 0, 1, 2 och detta är inte poäng man har tagit som lag utan poängen som superlöftet Laine har gjort i sina 5 matcher och mitt huvudspel är att Laine gör minst 2poäng till oddset 2,7 som är i mina ögon ett bra spel då jag tycker att Slovakien har varit sega i detta VM och dom hade en seg match igår och fick spö med 5-1 då ju som sagt innan tror dom får stora problem med kvicka spelare i finska laget och tror då Laine kommer fixa några poäng därför tycker jag detta är ett bra spel i mina ögon. Han har sett intressant ut detta VM och skapat mycket lägen för laget och kommer fortsätta med det i afton

2,7 i odds alltså jag kliver in 4/5 Units tycker det är ett bra odds

Gillar även Laine gör fler mål än Kedjekamraten Barkov till 3,25 får sig med en liten slant då han har gjort 5 mål i VM så snittar han alltså 1 mål per match.

Testar även en liten slant på Laine minst 3p till 9X men håller ner summan så bara en liten tv peng.

Sen Laine göra mål i matchen till 2,45 ger jag 3 av 5 units

Så rygga på egen risk spelet starta 19:15 ikväll Kämpa Finland och Laine. fortsätter sin poängskörd

OverAndOut ConnyKula

This is the stats tab
This is the post tip