Speltips Gulbis - Berankis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-16 19:30
Land: Frankrike
Liga: ATP Geneve
Odds: 1,50
Speltips: Gulbis
Spela på Speltips Gulbis - Berankis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Gulbis
Den här perioden är ultraviktigt för Gulbis. Han har miljoner poäng att försvara nu på sluttampen av grussäsongen. Först och främst 250 poäng här från Nice, han vann nämligen den turneringen förra året och essutom har han en semifinalplats i Franska Öppna att försvara. Presterar han inte nu så åker ur topp 100 och tvingas förmodligen kvala in till Wimbledon.

Man såg väl ändå vissa förbättringar på letten i Rom. Han var stensäker i kvalen och hade set ´n break på Pouille i andra omgången. Hur han lyckades förlora efter det är väldigt märkligt. Ett psykbryt helt enkelt.

Men nu möter han Ricardas Berankis som är totalt oduglig på grus. Jaha, men han vann ju en titel på grus i Kina, säger ni. Ja, men det var bara urusla grusspelare med i den turneringen - en av de enklare han vunnit.

Det tycks emellertid som att verkligheten kommit ikapp litauen. Han hoppar mellan olika underlag varje vecka och det ställer till det för honom. Nu är han tillbaka på grus igen och har två raka förluster - den senaste kom mot turken Marsel Ilhan som även han är en bedrövlig grusspelare.

Berankis spelar sjukt flackt och har en hård men flack serve som inte är särskilt svår att returnera på grus. Han hatar att försvara sig också, Berankis, och det är en ganska vital grej att klara av när man spelar på grus.

Gulbis till 1,50 WilliamHill är klart dugligt.
Spela på Gulbis - Berankis hos William Hill
Poldan - 15 Maj 2016 - 18:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-05-16 13:36

semifinal platsen i franska kommer han aldrig att kunna försvara tveksamt om han ens kan göra det här men han bör väl vinna denna matchen

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: